17 / 05 / 2024

Aqua City\'de yaşam başlıyor

Aqua City\'de yaşam başlıyor

Aqua City 2010, bir uçtan bir uca uzanan gölü, açık ve kapalı yüzme havuzları, 365 gün spor yapabileceğiniz kapalı spor salonu imkanlarıyla ve zengin sosyal yaşamıyla sizi ayrıcalıklı bir yaşama başlamaya davet ediyor

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

TOKİ Batman Hasankeyf'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Batman Hasankeyf'de TOKİ'nin inşa ettiği 850 konutta yaşam Haziran ayında başlayacak. Hasankeyf Belediye Başkan Abdulvahap Kusen, Hasankeyflilerin modern bir yerleşim yerine taşınacağını söyledi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Loca Şişli'de yaşam başladı!

Kütan inşaat tarafından hayata geçirilen Loca Şişli projesinde Ekim ayı itibariyle yaşam başladı. Şehrin merkezi Şişli'de yer alan projede teslimler hemen yapılıyor.

Denizli Aqua City’de yaşam başladı!

Şehrin en hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City'de yaşam başladı.

Aqua City\'de yaşam başlıyor Haberi

Aqua City\'de yaşam başlıyor


Sinpaş GYO’nun Çekmeköy-Sancaktepe bölgesindeki en lüks konut projesi Aqua City 2010’da, profesyonel spora imkân tanıyan çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneğinin yer aldığı projede evlerin yaşam alanları göle bakıyor.

57 bin metrekare alana kurulan Aquacity 2010 projesi genelinde 17 bin metrekare olarak kullanılan peyzaj alanlarında tematik bahçe alanları, Rıhtım Bahçelerinde yer alan bitki iskelelerinde   rengarenk kokulu mevsimsel etkisi olan bitkisel tasarımlar mevcut.

Sinpaş GYO Aqua City 2010 Evleri'nde isteğinize göre %10’unu peşin, %60'ını 120...