28 / 04 / 2024

ar-ge desteği veren firmalar

ar-ge desteği veren firmalar

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye'de AR-GE çalışmalarına katkı sağlayan firmalara kira desteği sağlanacağını belirtti...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Bir kilo balın üretim maliyeti 127 TL’ye yükseldi! TAB mazot desteği talep etti!

Kır çiçek- yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetinin 127,21 lira olduğunu açıklandı. TAB Başkanı Ziya Şahin, arı üreticileri için mazot desteği talep etti.

Hatay'da 2 bin 509 depremzede esnaf geçici iş yerlerine kavuştu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 2 bin 509 esnafa devlet desteğiyle inşa edilen geçici iş yerleri teslim edildi.

Mazot ve gübre desteğinde Haziran 2023 şoku! Çiftçiler şimdi göz atın! Kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Bunun ardından mazot ve gübre desteği gündem oldu. Peki kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Kira veren memurlar bu habere çok sevinecek! Bu desteği kaçırmayın

Kira yardımı, belirli koşulları oluşturan memurlara sunulacak ve aylık 4.500 TL'ye kadar kira desteği yapılacaktır. Memurların maddi ağırlığını hafifletmeyi ve konut masraflarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefleyen bu program, memurlara önemli bir katkı sunmaktadır. 

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Bu desteği duyan çılgına döndü! Toplamda elinize 7500 TL geçecek! Bu habere hemen bakın

Bir destek ödemesi de 18 yaş üstü gereksinim sahibi kişilere verilecek olan devlet desteği ile ilgili detaylar merak ediliyor. 1 sene boyunca alacağı bu desteğin nasıl alınabileceği ile ilgili detaylar haberimizde.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı depremzede kadınlar için harekete geçti. Üretici kadınlara 300 bin lira hibe desteği verilecek. 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Geçen ay Bakanlık tarafından afet bölgesinde üretimde bulunan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

ar-ge desteği veren firmalar Haberi

ar-ge desteği veren firmalar

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihtisas serbest bölgeleri sistemini yürürlüğe aldıklarını ifade ederek, bu bölgeleri kuracak işletici şirketlere yatırım safhasında taahhüt ettikleri sabit yatırım tutarının yüzde 50’sini geçmemek şartıyla azami 10 yıl boyunca faiz veya kar payı desteği vereceklerini belirtti

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin Ar-Ge ve teknoloji içeriği yoğun, yüksek katma değerli mal ve hizmet üretimi ve ihracatını artırmak amacıyla "İhtisas Serbest Bölgesi" modelini hayata geçirdiklerine dikkat çekti.

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye'nin Ar-Ge yoğun, yüksek teknoloji ve katma değerli ihracat hedeflerine katkı sağlayacak firmalara kira desteği sunulacağını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira...