03 / 10 / 2024

araba fiyatları arabda ötv

araba fiyatları arabda ötv

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. İşte Bendevi Palandöken'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Uzmanlar açıkladı! Faizler düşerse ev ve araba fiyatları yükselir mi?

Eylül toplantısında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimlerine başlaması beklenirken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) da faiz indirimine başlaması için yılsonu ya da 2025 yılı başı gibi konuşuluyor.

Merkez Bankası faiz düşürürse, ev ve araba fiyatları yükselir mi?

Son günlerde gündemde TCMB’nin faiz indirimleri yer alıyor. Peki Merkez Bankası faiz düşürürse, ev ve araba fiyatları yükselir mi? İşte ekonomistlerin yorumları.

Emre Özpeynirci'den araba sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber! Araba fiyatları düşecek

Otomobil piyasasında rekabet yeniden şekillenildiğiyle ilgili bilgi veren Gazeteci Emre Özpeynirci araba almak isteyenlere güzel haberi verdi. Özpeynirci otomobil fiyatlarının düşüşe geçeceğini açıkladı. 

Orta vadeli program yorumu: Konut ve araba fiyatları düşmeye devam edecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan Orta Vadeli Programa (OVP) göre  2024 için dolar/TL tahmini 36,8 seviyesinden 33,2'ye düşürüldü. Açıklamanın ardından değer yatırımcısı 71 bin takipçili Yavuz, konut ve araba fiyatları düşmeye devam edecek dedi.

Kampanyalar yenilendi! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu...

Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli olduğu kaydedildi. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. Marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları neler?

Ev ve araba fiyatlarında henüz en kötüsü gelmedi: Yabancılar bile aldıkları konutları satıp çıkmaya çalışıyor!

Merkez Bankası'nın faiz kararları, konut piyasasında da yakından takip ediliyor. Değer yatırımcısı 70,5 bin takipçili Yavuz isimli kullanıcı, faiz indirimi ve konut sektörü ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Konut ve araba fiyatlarındaki balon her geçen ay sönüyor!

Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Mayıs 2024'te, bir önceki seneye göre reel olarak ise yüzde 14,9 oranında düşüş yaşandı. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? 

Otomotivde kriz yaratan '7 Temmuz' tarihi çıkmazında son nokta! Sadece bu araçların satışı ve üretimi 2 ay ertelendi!

Araba fiyatlarını yükseltmesi beklenen ve AB'deki güvenlik şartlarını zorunlu hale getiren yönetmeliğin yürürlüğe girme tarihi 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelendi. Gazeteci Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları Haziran 2024! 499 bin TL'ye 9 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları resmen açıklandı. Peki 9 taksit imkanı sağlanan YUKİ Amy elektrikli arabalar ne kadar? İşte Yuki Amy Haziran 2024 fiyatları...

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Ev ve araba fiyatları düşüyor! TL değer kazanmaya devam ederse daha rahat konut alınır!

Yeni ev alacaklar, konuta yatırım yapacaklar fiyatların nasıl bir seyir izleyeceğini ve ev almak için şu anın doğru zaman olup olmadığını merak ediyor. Peki piyasalarda neler olacak? 

Toplu parası olan ev ve araba almasın! Fiyatlar düşecek!

Yeni bir ev ve araba alacaklar fiyatların nasıl seyredeğini merak ediyor. Türk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, konut fiyatları ile ilgili konuştu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

araba fiyatları arabda ötv Haberi

araba fiyatları arabda ötv

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ticaretle uğraşanları yakından ilgilendiren bir çağrı yaptı. Araç fiyatlarını düşürür" diyerek önerisini paylaşan TESK Başkanı Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. 

ÖTV'siz ve KDV'siz araç satışı önerisi gündemde bomba erkisi yarattı. Araba fiyatlarının her geçen gün yükselmesi ve akaryakıt zamları, pek çok insanı zor duruma düşürdü. 

İşte TESK Başkanı Bendevi Palandöken'in araç fiyatlarını düşürecek o önerisi ile ilgili tüm detaylar...

Ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sağlanması önerisinde bulunan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "Daha önce borçlarını ödeyen esnafın sicilinden dolayı krediye ulaşması zorlanıyor. Her kredi almak istediğinde sicili karşısına çıkıyor" açıklamasında bulundu. 

Mynet'te yer alan habere göre; Ticari...