30 / 04 / 2024

araba fiyatları arabda ötv

araba fiyatları arabda ötv

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. İşte Bendevi Palandöken'in konuyla ilgili o açıklamaları...

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Nissan'dan şubat kampanyası! Araba fiyatları yerinde durmuyor, fırsatı kaçırmayın! X-Trail'de net 250 bin TL indirim!

Nissan Türkiye’nin birbirinden avantajlı fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada sunan şubat kampanyaları başladı. X-Trail'de net 250 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın. Nissan X-Trail Şubat 2024 ne kadar? X-Trail 2024 fiyatı kaç TL? 1 Şubat 2024 X-Trail fiyat listesi

Gazeteci Emre Özpeynirci: Otomobiller değil vergiler zamlanıyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci Kasım 2022'de gerçekleşen son matrah güncelleme sonrası araba fiyatlarını değerlendirdi. 

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

Otomotiv satışları 2024'te dengelenecek! Araba fiyatları düşecek mi?

Türkiye'de faaliyet gösteren otomotiv markalarının üst yöneticileri, pazarın 2023 yılında rekor bir performans gösterdiğine dikkat çekti. Ayrıca, gelecek sene için de arz ve talebin dengelenmesiyle toplam pazar hacminde bir azalışla "normalleşme" yaşanacağı ifade edildi. 

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

araba fiyatları arabda ötv Haberi

araba fiyatları arabda ötv

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ticaretle uğraşanları yakından ilgilendiren bir çağrı yaptı. Araç fiyatlarını düşürür" diyerek önerisini paylaşan TESK Başkanı Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. 

ÖTV'siz ve KDV'siz araç satışı önerisi gündemde bomba erkisi yarattı. Araba fiyatlarının her geçen gün yükselmesi ve akaryakıt zamları, pek çok insanı zor duruma düşürdü. 

İşte TESK Başkanı Bendevi Palandöken'in araç fiyatlarını düşürecek o önerisi ile ilgili tüm detaylar...

Ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sağlanması önerisinde bulunan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "Daha önce borçlarını ödeyen esnafın sicilinden dolayı krediye ulaşması zorlanıyor. Her kredi almak istediğinde sicili karşısına çıkıyor" açıklamasında bulundu. 

Mynet'te yer alan habere göre; Ticari...