17 / 05 / 2024

arabalar zamlanacak mı

arabalar zamlanacak mı

Araba alacakları yakından ilgilendiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sektör temsilcileri Mayıs'tan itibaren araba fiyatlarına zam geleceğine dikkat çekti...

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Emeklilere bayram öncesi çifte bayram. Hem 10000 TL hem 4000 TL hem de 9500 TL müjdesi

Emekli vatandaşları önümüzdeki günlerde maaş zamları nedeniyle hareketli günler bekliyor. Önümüzdeki günlerde hem emekli maaşlarına zam gelecek. Hem de promosyonlar zamlanacak. İşte emeklileri heyecanlandıran haberin detayları...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz ayında zamlanacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla ne kadar olacak? 

A’dan Z’ye tüm maaşlar tek tek zamlanacak! En az maaş tam bu kadar olacak!

7 milyondan fazla vatandaşı doğrudan etkileyecek asgari ücret zammında geri sayım başladı. 6 aylık enflasyon oranı kapsamında şekillenen aylık zamlarının nette 10 bin TL'yi, brütte ise 11 bin 765 TL'yi aşacağı öngörülüyor. Peki, hangi ödemeler nasıl etkilenecek?

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşında ara zam şoku! Maaşlar yükselecek mi? Bu rakamlara göz atın! 

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı gibi sosyal destek ödemelerine de Temmuz ayında zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki sosyal destekler zamlanacak mı? 

Kira fiyat kısıtlaması kalkıyor mu? Kiralar zamlanacak mı?

2 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olan maksimum yüzde 25 oranındaki kira zammı kararının sona ermesine sadece birkaç ay kaldı. Ancak, bu kararın bitiş tarihi yaklaşırken, ev sahipleri kiralara zam yapmak için çeşitli yollara başvurarak, kiracıları evlerinden çıkarmaya çalışıyorlar.

Emeklilere çıldırtan müjde! Bayram ikramiyesine yüzde 122 artış geliyor!

Ramazan’a kısa süre kala emeklilerin gündeminde ikramiye ödemeleri yer alıyor. Halihazırda 1.100 lira ödenen bayram ikramiyeleri için yeni artış formülü gündeme gelince "Emekli bayram ikramiyeleri kaç TL olacak, zamlanacak mı? Soruları gündeme geldi.

Bayram ikramiyesi zamlanacak mı, kaç TL olacak? İşte son dakika gelişmeleri!

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala emekli vatandaşlara ödenen bayram ikramiyeleri yeniden gündem oldu. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ödenen ikramiye ödemelerinin tarihi ve miktarı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Buğday fiyatları artıyor! Ekmek ve un zamlanacak mı? İşte 30 Ocak 2023 buğday, mısır ve mercimek fiyat listesi…

Herkes ekmek ve un fiyatlarının zamlanıp zamlanmayacağını araştırıyor! Peki ekmeğe zam gelecek mi? İşte 30 Ocak 2023 buğday, mısır ve mercimek fiyat listesi…

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..

Netflix’te o diziyi tam 118 milyon kişi izledi! 2023’te abonelik ücretleri zamlanacak mı?

Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te son dönemde en çok izlenen dizi “Wednesday” olurken, diziyi tam 118 milyon 540 bin kişi izledi. Peki Netflix 2023 yılında abonelik ücretlerine zam yapacak mı?  Abonelik ücreti şimdi ne kadar? Netflix paketleri kaç TL?

arabalar zamlanacak mı Haberi

arabalar zamlanacak mı

Otomobil fiyatlarına yeni zamların kapıda olduğu iddiası gündeme geldi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber, fabrikalarda üretim maliyetlerinin rekor seviyelere çıkması, Mayıs'tan başlayarak otomobil fiyatlarına yeni zamların gelmesine neden olacak. 

Türkiye'de otomobil fiyatları, ocak'tan bu güne ortalama yüzde 8 yükseldi. Bazı marka ve modellerde bu oran yüzde 20'lere kadar ulaştı. Özellikle vergi dilimi değişiklik gösteren araçların fiyat artışları çok daha fazla oldu. Fakat sektör temsilcilerine göre, piyasada asıl zamlar Mayıs ayından itibaren gelecek. 

Peki otomobil fiyatları ne kadar artacak? Sektör temsilcileri fiyat artışıyla ilgili neler diyor? İşte ayrıntılar...

Üretim maliyetlerinde yaşanan yükselişin otomobil fiyatlarını etkilemesi zaten bekleniyordu. Fakat bunun ne oranda olacağı belli değildi. Konuyla ilgili ilk açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Taşıtlar Satış ve Servis Komitesi Meclis üyesi Ziya Alp...