07 / 07 / 2024

araç fiyatları son dakika

araç fiyatları son dakika

TBMM’ye sunulan ek bütçe ile motorlu taşıtta özel tüketim vergisi (ÖTV) gelir beklentisi  yükselince, arabalara da yeni bir ÖTV zammı gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki arabalara zam gelecek mi?

Altın fiyatları son iki haftanın zirvesine çıktı! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatları 20 Haziran 2024!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları son iki haftanın zirvesine çıktı. İşte tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatları 20 Haziran 2024...

Çanakkale’de konut Fiyatları tavan yaptı! Son üç yıldaki artık yüzde 1000 oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Çanakkale’deki konut piyasasını mercek altına aldı. Çanakkale’de konut fiyatları Son 3 Yılda yüzde 1000 arttı.

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

İkinci el araç fiyatları arttı mı? Nisan ayı verileri belli oldu...

Nisan ayının ikinci el ilan verilerine dayanarak hazırlanan analizi paylaşıldı. İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan verilerde aylık fiyat endeksi kapsamında, nisan ayında ilan sayıları yükseldi ve ikinci el araç fiyatlarında yalnızca yüzde 0,50 puanlık artış yaşandı.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Benzin, motorin, LPG fiyatları seçimden önce kaç TL oldu? Yeni zam ve indirim geldi mi? Hemen bu rakamlara bakın!

Araç sahipleri son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları seçimden önce kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, Petrol Ofisi 25 Mart 2024 fiyat listesi...

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

İkinci el araç fiyatlarında son durum nedir? Yükseliş tekrar başladı mı?

Otomobil piyasasında yaşanan yükseliş tarihi zirvelere kadar çıkmış durumda. Sürekli artan enflasyon, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve otomotiv sektöründe yaşanan tedarik problemi araç fiyatlarını rekor düzeyde yükseldiğini kaydetti. Otomobil piyasasında fiyat yükselişi devam edecek mi?

Emlak ve araç alacaklara flaş uyarı! Son 1.5, 2 ay kaldı: Fiyatlar yine zıplayacak!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlara göre, konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı. Borsacı ve matematikçi Songür Ulus, X sosyal medya hesabından emlak, arsa ve araç fiyatları ile ilgili bir uyarıda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut fiyatları son 2 yılda yüzde 600 arttı! Şimdi düşüş bekleniyor mu?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki son 2 yılda yüzde 600 artan konut fiyatları hangi şartlarda düşer? İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

araç fiyatları son dakika Haberi

araç fiyatları son dakika

TBMM’ye sunulan ek bütçe ile motorlu taşıtta özel tüketim vergisi (ÖTV) gelir beklentisi  yükselince, arabalara da yeni bir ÖTV zammı gelip gelmeyeceği gündem oldu. Sıfır taşıtların satışı üzerinden alınan motorlu taşıt ÖTV’sinden bu senenin tamamında beklenen gelir 72 milyar 449 milyon Türk Lirası olarak açıklanmıştı. Ek bütçeyle beraber bu gelirin 70 milyar 285 milyon 902 bin Türk Lirası daha yükseleceği öngörüldü. Bu şekilde toplam gelir 142.4 milyar TL'ye ulaşacak. 

Bu durum, ya araçlara yeni ÖTV zammının geleceğini ya da yüksek kur sebebiyle arabalrın zamlanmayı sürdüreceği yorumlarını gündeme getirdi. 

Peki arabalara ÖTV zammı gelecek mi? Araba fiyatları artacak mı? Sektör temsilcileri neler dedi? İşte ayrıntılar...

Vergi uzmanlarına göre, her iki şekilde de vatandaştaki vergi yükü yükselecek. Sektör temsilcileri ise yılbaşından bugüne neredeyse...