27 / 07 / 2024

Araç Kimliklendirme Sistemi ne demek

Araç Kimliklendirme Sistemi ne demek

Trafikte Araç Kimliklendirme Sistemi oluşturulacak. Sızma ve de klonlama gibi ihlallere karşı çok ileri seviyede güvenlikli, işletilebilir ve de sürdürülebilir bir Araç Kimliklendirme Sistemi oluşturulacak.

Araç sahipleri dikkat! Hızlı Geçiş Sistemi'ne zammı geliyor?

Hızlı Geçiş Sistemi'ne Temmuz ayında zam yağmuru yaşanıyor. Nisan ayında yüzde 75 zam gelen HGS'ye Temmuz ayında yüzde 40 oranında artış yaşanacağı iddia ediliyor. 

Renault'dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!

Otomotiv devi Renault yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin aylık 29 bin 665 TL taksitle otomobil sahibi yapıyor. İşte Renault tarafından resmi web sitesinde paylaşılan o çok özel ödeme sistemi ile ilgili detaylar...

Otomobilde 'yeni vergi sistemi' talebi! Yeni yılda araç pazarında rüzgar tersine dönecek!

Sektör temsilcileri önümüzdeki yıl sıfır araçlar için yapılan kampanyaların devam edeceğini ifade ederken pazarın yüzde 35 küçülmesini bekliyor. Bu kapsamda uzmanlar vergi düzenlemesinde güncellemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Artık o sistem zorunlu hale geldi! Bakan Mehmet Şimşek duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Akaryakıt piyasasına yönelik Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin hayata geçirileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

Araç sahipleri dikkat! Araç muayenesinde yeni dönem resmen başlıyor! 

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren araç muayene sistemi tamamen değişti. Araç sahiplerine çevre dostu hizmet sunmak için yeni sisteme geçiliyor. 

Ehliyetiniz varsa bu haber size göre! Araç muayene sistemi tamamen değişiyor!

Araç sahipleri için yeni bir gelişme duyuruldu. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren gelişmenin Resmî Gazete'de yayımlandığı bildirildi. Bu karar ile birlikte otomobil muayene işlemlerinde yeni bir dönem başlayacak. İşte tüm detaylar...

Sürüşü en konforlu araç BMW 6 Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 6 Serisi, yüksek performanslı motorları sayesinde sürüş keyfini artırır. Ayrıca bu araç, sportif süspansiyon sistemi ve dinamik sürüş özellikleriyle sürüş deneyimini daha da eğlenceli hale getirir. Peki BMW 6 12 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

EYT'liler dikkat! Prim borcunuz varsa hemen bakın! Kredili emeklilik sistemi...

Prim borcu olan EYT'liler emekli olabilmek için bunu ödemenin yollarını araştırıyor. EYT'liler dikkat! Prim borcunuz varsa hemen bakın! Kredili emeklilik sistemi...

Araç sahipleri dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı

Milyonlarca araç sabini ilgilendiren yeni düzenleme çıktı. Trafikte güvenliğin artırılması amacıyla yeni nesil güvenlik sistemlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni araçlarda acil durum şeritte tutma sistemi, alkol kilidi kurulum ön hazırlığı, sürücü dalgınlık ve

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren düzenlemede artık geri sayım başladı. Köprü geçişlerinde ve otoyollarda OGS devri 31 Mart’tan itibaren kapanacak. OGS iptalinin ardından araçlarda, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılacak.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Araç Kimliklendirme Sistemi ne demek Haberi

Araç Kimliklendirme Sistemi ne demek

Trafik akışının takibi ve kolaylaştırılması, kurallara uyumda caydırıcılığın sağlanması amacıyla elektronik denetleme sistemleri öncelikle 21 büyükşehirde yaygınlaştırılacak ve yapılan trafik denetimleri etkinleştirilecek.


Sızma ve klonlama gibi ihlallere karşı ileri seviyede güvenlikli, işletilebilir ve sürdürülebilir bir Araç Kimliklendirme Sistemi oluşturulacak.


Trafik güvenliği çalışmaları kapsamında 130 adet kaza kara noktası ile 100 adet sinyalize kavşağın iyileştirilmesi ve bölünmüş yollar başta olmak üzere 2 bin 400 kilometre otokorkuluk yapım ve onarımının gerçekleştirilmesi ile 25,2 milyon metrekare yatay işaretleme ve 155 bin metrekare düşey

işaret levhasında yenileme...