15 / 05 / 2024

Arapgir konakları restorasyon

Arapgir konakları restorasyon

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Erdal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, Gündüler Sokak, Ihlamur Konakları'nda kuruldu.

Gaziantep Şehreküstü Konakları restore edildi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Suyabatmaz, Kozluca ve Kepenek Mahallelerini kapsayan Türkiye’nin en büyük sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları çerçevesinde yapılan Şehreküstü Konakları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Kastamonu'da tarihi konaklar restorasyona giriyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Kastamonu'da tarihi konaklar restore ediliyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Edirne'nin tarihi konakları restore ediliyor!

Edirne'nin asırlık konakları, Kültür ve Turizm Bakanlığının proje ve restorasyon desteğiyle hayata dönüyor. Bu binaların içinde yer alan asırlık konaklar, proje ve restorasyon çalışmasıyla turizme kazandırılacak..

Tarihî konaklar onarılarak turizme kazandırılıyor!

Trabzon'da ahşaptan yapılan tarihi konaklar restorasyon yapılarak turizme kazandırılmaya çalışılıyor. Ahşap işçiliği ile ünlü olan Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 18. Yüzyılda yapıldığı tahmin edilen konaklar, onarılarak turizme kazandırılacak...

Nilüfer Konakları'nda 350 bin TL'ye! Son 5 villa!

Kumburgaz'da inşa edilen Nilüfer Konakları 12 blokta 24 bağımsız villadan oluşuyor

Kıbrıs'ın en gözde villaları Çatalköy İrem Konakları!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir ilki gerçekleştiren Medview Homes, adanın en güzide yerlerinden Çatalköy'de, İslam yaşantısına göre tasarlanmış İrem Konakları projesini hayata geçirdi

Recep Ağa Konakları'nda 170 bin TL'ye! Son 6 konut!

Recep Ağa Konakları'nın birinci etabında kalan 6 konutun fiyatları 170 bin TL ile 185 bin TL arasında değişiyor

Varlık Konakları'nda 155 bin TL'ye!

İstanbul Bağcılar'da yapılan Varlık Konakları'nda konut fiyatları 155 bin TL'den başlıyor

Elit Yaşam Konakları'nda 475 bin TL'ye!

Kurtköy'de inşa edilen Elit Yaşam Konakları'nda kalan son 2 dubleks konut yüzde 10 indirimle satılıyor...

Arapgir konakları restorasyon Haberi

Arapgir konakları restorasyon

Malatya'nın Arapgir ilçesi'ndeki 80 tarihi konak kamulaştırılıp restore edildi. Hizmete açılan konaklar ziyaretçi akınına uğradı.  Arapgir Belediyesi bugüne kadar 5 konağı onararak hizmete sundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, tarihi doku ve mirasın gelecek nesillere ulaştırılması adına ilçede bulunan tarihi konaklar restore edildi. Restorasyon çalışmalarının Arapgir'e ayrı bir değer kazandırdığı açıklandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, estorasyonu devam eden ve diğer konaklardaki restorasyon çalışmalarının tamamlanması için çalışmalarının hızlandığını belirtti.