06 / 05 / 2024

araplar türk mobilyası alıyor mu

araplar türk mobilyası alıyor mu

MASKO, katıldığı Dubai Fuarı’nda Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, Ortadoğulu zenginlerin Türk mobilyası almak için bağlantılar kurduğunu anlattı.

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

İsviçre sokakları Türk çözümüyle akıllanacak!

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen "dünyanın ilk ve tek modüler yapıdaki akıllı şehir mobilyası" Ekin Spotter için ilk sipariş İsviçre'den alındı.

Katar'da ilk tercih Türk mobilyası!

''MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Katar'da Türk mobilyasına gösterilen ilginin arttığını vurgulayarak, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." dedi.

Araplar Türkiye'den ev alıyor!

Kuveytli Murabahat Yatırım Şirketi Mresco Türkiye'nin CEO'su Oya Zingal, gayrimenkul sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Zingal, "Batı'da yükselen ırkçılık dalgası ve yazlık alternatifi gayrimenkul alımında Arapları Türkiye'ye yöneltiyor'' diye konuştu.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Türk mobilyası 2023 hedefine ilerliyor!

İİB Yönetim Kurulu Başkanı Güleç: "Türk mobilyası son 15 yılda büyük başarılara imza attı. 2023'te dünya ticaretinden en az yüzde 1,5 pay alma hedefimiz var" şeklinde ifadelerde bulundu.

Mobilya ihracatına Türk dizisi dopingi!

MOBSAD Başkanı Bostan: "Türk dizilerinin Orta Doğu dünyasında büyük rağbet görmesi, bu dizilerde kullandığımız mobilyaları, yani Türk mobilyasını tanıtmamıza imkan veriyor" dedi.

MOBSAD toplantısıyla Türk mobilyasının dünyadaki konumu değerlendirildi!

Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da InterContinental Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Türk mobilyasının dünyadaki konumunu mercek altına aldı.

Türkiye'de yatırım yapan Araplar'ın gözü Türk mobilyasında!

MASKO, katıldığı Dubai Fuarı’nda Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, Ortadoğulu zenginlerin Türk mobilyası almak için bağlantılar kurduğunu anlattı.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

Global Warehouse ilk Türk dış mekan mobilya markası olmayı hedefliyor!

2008 yılında Türkiye'de faaliyete geçen yüzde yüz yerli Global Warehouse (GW) mobilya mazağası Genel Müdürü Arda Kilit, hedeflerinin dünya çapında ilk Türk dış mekan mobilyası olmak olduğunu söyledi..

Araplar, Türkiye'deki sarayları için mobilya sektörünü ihya edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan edinilen bilgilere göre, ev dekorasyonu yapmak isteyen Araplar, Türk mobilya sektörünün kapısını çaldı. Arap müşteriler daha çok ihtişamlı mobilyaları tercih ediyor

araplar türk mobilyası alıyor mu Haberi

araplar türk mobilyası alıyor mu

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, yurtdışında da söz sahibi olmak üzere kolları sıvadı. Yurtdışı atılım çalışmalarına ‘Dubai İndeks 2015 Uluslararası Dizayn Fuarı’na katılarak start veren MASKO’nun bundan sonraki durağı ise Rusya Fuarı. Dubai’de 3 bin 500 katalog ve yine binlerce fihrist, cd ile çanta dağıtarak binlerce kişiye ulaşan MASKO’nun, fuarın en ilgi çeken standında sahip olduğunu söyleyen MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, fuarda İstiklal Marşı’nı okuttuklarını, ekranda Türkiye’nin ve MASKO’nun tanıtımının yapılmasını sağladıklarını anlattı. Erdoğan “Artık yurtdışında kendimizi tanıtacağız. İlk kez uluslararası bir fuara katıldık. Bundan sonra bu tip fuarlara katılmayı sürdüreceğiz. Önümüzde Rusya var. Orada da hem MASKO’yu hem de ülkemizi tanıtacağız” dedi.


Araplar çok para harcıyor, lüksü seviyor

Fuarda özellikle Arap yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden...