05 / 05 / 2024

Aras Aslan kim

Aras Aslan kim

Aras Aslan, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Şile Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan kimdir? İşte Aras Aslan'ın biyografisi...

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, pek çok kişi de arabulucuların kapısını çalıyor. Peki arabulucu ücretini kim öder?

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

Ev sahibi ve kiracı kavgasında kim bilinçliyse o kazanıyor!

Türkiye'de, artan yaşam maliyetleri ve konut kiraları ile birlikte, ev sahibi ve kiracı arasındaki kavgalar da her geçen gün artıyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen o kavgalarda kim bilinçliyse o kazanıyor...

Miras paylaşımı hakkında bilmeniz gerekenler! Çocuğu olmayanların mirası kimler arasında paylaştırılır?

Miras paylaşımları kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar artık daha fazla merak edilirken çocuğu olmayan kişilerin ise miraslarının kime kalacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu süreçte çocuğu olmayan kişinin mirasçısı kim oluyor? İşte haberin merak edilen detayları...

Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini kim karşılıyor?

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıkların çözümü için yeni dönem Eylül ayında başlamıştı. Peki, Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini hangi taraf karşılıyor? İşte detaylar...

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Mülk sahibi ve kiracılar arasında tartışma: Stopaj mı, KDV mi?

Mülk sahibi değişen kiracılı taşınmazlarda, taşınmazın yeni sahibinin durumuna göre mülk sahipleri ile kiracılar arasında stopaj ve KDV tartışması ortaya çıkıyor. Peki kiralar nasıl belirleniyor? Mülk sahibi değişince kira sözleşmesi de değişiyor mu? Kira tartışmalarında kim haklı? İşte detaylar...

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Aras Aslan kim Haberi

Aras Aslan kim

Aras Aslan kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan oldu. Peki Aras Aslan kimdir?


Aras Aslan biyografi..

33 yaşında olan Arslan, Şile ile bağı annesinin Kabakoz köyünden olmasına dayanmaktadır. Şile merkezde ikamet eden Arslan siyasetin yanı sıra ilçede ticaretle ilgilenmektedir.


Ankara Üniversitesi mezunu olan siyasete genç yaşında başladı. İki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aras Arslan 2011 genel seçimlerinde CHP den İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı oldu.


CHP Şile ilçe Başkanlığı görevine Kasım 2011 yılında atanmış ve 4 ay sonra da CHP ilçe kongresinde seçilerek yaklaşık iki yıl bu görevini sürdürmüştür. 5 yıllık evli olan Arslan bir...