15 / 05 / 2024

aras kargo hisse

aras kargo hisse

Türkiye'de kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi Avusturyalı Austrian Post'a satıldı. Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi için 125 milyon TL ödedi...

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Vatandaşların borsaya yatırımları zirveye ulaştı!

Borsaya yatırımcı hücumu devam ederken vatandaşların finansal varlıkları arasında hisse senedinin payı da tarihinde ilk kez yüzde 14,5’e yükseldi. Yatırımcıların yoğun ilgisi ile sadece hazirandan bu yana hisse senedinin payı 4 puan arttı.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Aras Kargo, Azerbaycanlı şirketi satın aldı

Aras Kargo, Starex markasıyla Azerbaycan'da hizmet veren kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini aldı. İşte detaylar...

Hisseli tapu paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu birden çok kişiye ait olan bir tapu türüdür. Bu yüzden bazen pay sahipleri arasında bir huzursuz çıktığında bu durum sorun haline gelebiliyor. Hisseli tapu devredilebilir mi, kardeşler arasında nasıl devredilir? İşte detaylar!

Mirasçılar arasında hisse devri nasıl olur? Tapuda hibe etmek ne demek?

Hisseli tapuda mirasçıların aklını kurcalayan bazı noktalar bulunmaktadır. En çok sorulan sorular hisseli tapu devri olmaktadır. İşte detaylar!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? Hisseli tapuda hisse devri nasıl yapılır?

Tapu devri kişinin sahip olduğu tapunun başka birinin üzerine geçirilmesi işlemine denir. Bu konuda pek çok soru sorulmaktadır. İşte onlar!

Hisseli tapuda hisse satışı nasıl yapılır? Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu konusunda vatandaşların merak ettiği bazı sorular vardır. Onlardan biri de hisseli tapu satışıdır. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu ve tapu devri konularında vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Hisseli tapu sahipleri bu tapularla nasıl işlemlerin yapıldığını merakla soruyor. İşte araştırılan detaylar!

2022`de en çok bu hisse senetleri ve endeksler kazandırdı!

2022`de en çok kazandıran hisse senetleri ve endeksler neler oldu? İlk 25 endeks arasında bu yıl en iyi performans gösteren sektör yüzde 543 ile ulaştırma sektörü oldu. İşte ayrıntılar...

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu konusuna dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de tapu devridir. Hisseli tapu devri diğer tapu devirlerinden farklıdır. İşte hisseli tapu devrine dair detaylar!

aras kargo hisse Haberi

aras kargo hisse

Rekabet Kurulu'nun onayının ardından tamamlanan satış ile Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi için 125 milyon TL ödedi. Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Evrim Aras, Aras Kargo'nun Austrian Post ortaklığı ile gücüne güç kattığını belirterek, "Ortağımızla teknoloji entegrasyonunda önemli adımlar atmayı hedefliyoruz" dedi. 


Ortaklığın detayları Conrad Otel'de Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Evrim Aras ile Austrian Post Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Georg Pölzl'ün katıldığı basın toplantısıyla açıklandı. Toplantıda bir konuşma yapan Evrim Aras, Türkiye'de kargo sektöründe pek çok yeniliğe imza atan Aras Kargo'nun Austrian Post ile gerçekleşen ortaklığın şirkete ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Kargo sektörünün her yıl ortalama yüzde 13'lerde büyüme gösterdiğini kaydeden Aras, "Sektörün büyüme ivmesi son 30 yılda çok hızlı. Ülkemizde...