14 / 05 / 2024

arazi metrekare birim fiyatı

arazi metrekare birim fiyatı

Bina, arsa ve araziler için 2014 yılına ait uygulanacak emlak vergi değerinin tespiti ile ilgili asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri 2013 yılında arsa-arazi takdir komisyonlarınca takdir edilmiştir...

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

O ilde konut fiyatları yüzde 100'den fazla arttı! Metrekare birim değeri 20 bin TL'ye ulaştı!

Manisa’da sitelerin metrekare birim değerlerinin 15 bin TL ile 20 bin TL, mahalle merkezinde bulunan metrekare konut değerlerinin ise 8 bin TL ile 10 bin TL civarında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Emlak vergisi için kimler dava açabilir?

Emlak vergisi, her 4 senede bir takdir edilen arsa ve arazi metrekare birim değerleri baz alınarak belirleniyor. Takip eden senelerde ödenecek vergi, yeniden değerleme oranının yarısı kadar yükseltiliyor. Peki emlak vergisi için dava açılabilir mi? Emlak vergisi için kimler dava açabilir?

Emlak vergisi oranları 2019!

2019'da mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri tespit edildi. Peki, emlak vergisi oranları 2019 ne kadar?

Emlak vergisi 2019'da ne zaman ödenecek?

2019 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri belli oldu. Peki, emlak vergisi 2019'da ne zaman ödenecek?

2019 emlak vergi değerleri belli oldu! 

2019'da mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri belli oldu..

Arsa ve arazi metrekare değeri artışı yüzde 50'yi geçemeyecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, 2018 yılı için takdir edilen asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerindeki artış, 2017 yılı için uygulanan değerlerin yüzde 50’sini geçemeyecek..

Emlak Vergisi'nde arsa ve arazi değerlerinde yüzde 50 sınırı!

Emlak Vergisi'nde 2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabında, 2017 için uygulanan asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin yüzde 50 fazlası esas alınacak.

Dekon Senkron’da metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL’den başlıyor!

Dekon İnşaat, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde yepyeni bir projeye başladı. Dekon Senkron, hem konut, hem ev-ofis olarak kullanılabilmesi, proje kapsamında yer alan ticari alanları, geniş balkonları ve 4,800 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor

2017 emlak vergisi oranları belli oldu!

2017 yılına ait emlak vergi değerleri ile 2017 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin tespiti hususları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2017!

Asgari Ölçüde Arsa ve Arazi Metrekare Birim Değerlerinin Hesabında Uygulanacak Artış Oranları ile Tütün Fonu Tutarının Belirlenmesi Hakkında Karar, 24 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Güneşli Toya Next metrekare birim fiyatı!

Toplam 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanından meydana gelen Güneşli Toya Next Toya Yapı imzası taşıyor. Projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor...

arazi metrekare birim fiyatı Haberi

arazi metrekare birim fiyatı


Bina, arsa ve araziler için 2014 yılına ait uygulanacak emlak vergi değerinin tespiti ile ilgili asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri 2013 yılında arsa-arazi takdir komisyonlarınca takdir edilmiştir.



Detaylı bilgi için