25 / 07 / 2024

arçelik global satınalma zirvesi

arçelik global satınalma zirvesi

Arçelik A.Ş. Global Satınalma Zirvesi’nde dünyanın dört bir yanından gelen tedarikçilerini bir araya geldi. Global ölçekte ilk kez düzenlenen ve değişimi yönet, büyüme odaklı ol ana temalarını içeren etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Arçelik GurmeFry Az Yağlı Fritöz Ailesi'nde ekim ayına özel indirim kampanyası!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 16-22 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, kampanya kapsamında tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde elli indirim uygulayacak. İşte detaylar...

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik, televizyon almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı uygulanacak...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Arçelik EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi cazip fiyatıyla görücüye çıktı!

Arçelik, kahve tiryakilerine müjdeyi verdi. EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi’ni satışa çıkaran Arçelik, aynı zamanda bu makineni detaylarını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

arçelik global satınalma zirvesi Haberi

arçelik global satınalma zirvesi

Arçelik A.Ş.’nin geçtiğimiz günlerde İstanbul Wow Hotel’de düzenlediği Global Satınalma Zirvesi’ne dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık bin tedarikçi katıldı. Arçelik A.Ş. ile ilgili bilgilerin verildiği, stratejilerinin paylaşıldığı konuşmaların ardından, tasarım ve inovasyon alanlarındaki son trendler değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Ebiçlioğlu, küresel ekonomi, beyaz eşya sektörü ve Koç Holding’e ilişkin genel bilgileri aktardı.



Fatih Kemal Ebiçlioğlu: “Beyaz eşyada sektör 2016 yılında büyümeye devam edecek”


Dünya beyaz eşya pazarının büyüklüğünün 180 milyar dolara ulaştığını söyleyen Fatih Kemal Ebiçlioğlu 2016 yılında beyaz eşya sektörü için büyümenin devam edeceğini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de beyaz eşya pazarının yüzde 3 ila 5, uluslararası pazarların ise yüzde 2 büyüme kaydedeceğini tahmin ediyoruz. Sektör son 10...