16 / 05 / 2024

Ardahan Çıldır Belediye oteli son durum

Ardahan Çıldır Belediye oteli son durum

Çıldır Belediye oteli yükselmeye başladı. Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

Ardahan Çıldır Gölü'ndeki tesis belediyeye devredildi!

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Adana Belediye Evleri Dönüşüm Projesi 2 yıldır onay bekliyor!

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren, 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 yıldır onay bekliyor.

Ardahan Çıldır Belediye oteli yükseliyor!

Çıldır Belediye oteli yükselmeye başladı. Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Ardahan Çıldır Belediye oteli son durum Haberi

Ardahan Çıldır Belediye oteli son durum

Kardeş Belediye olan İstanbul Güngören Belediyesinin inşaatını üstlenmiş olduğu Çıldır Belediye oteli yükselmeye devam ediyor. İlçenin en önemli sorunlarının belki de en başında sayabileceğimiz konaklama sorununu çözecek olan Çıldır Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek. Son katı atılan Çıldır Belediye oteli önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete açılacak. İnşaatın ilerleyişi hakkında bilgi veren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu "İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan konaklama sorununu önümüzdeki yıl itibariyle çözmüş olacağız. Gerek Belediye otelimiz, gerekse TOKİ konutlarımız Çıldır ilçesinde ikamet eden, konaklama ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözecektir. Özellikle Çıldır Aktaş Sınır kapısının açılmasından sonra otel ihtiyacı, ilçemizde günübirlik konaklama sorununu daha çok gün yüzüne çıkarmıştır. Kardeş Belediyemiz olan Güngören Belediyemizin yapımını üstlenmiş olduğu Belediye otelimizin bu...