05 / 05 / 2024

Ardıçlı Evler Villaları hakkında bilgi

Ardıçlı Evler Villaları hakkında bilgi

2000 yılında Eston İnşaat'ın villa projesi olarak Esenyurt'ta inşası devam eden Ardıçlı Evler Sitesi'nde bulunan villalar 195 bin dolardan (113 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Ardıçlı Evler Villaları hakkında bilgi Haberi

Ardıçlı Evler Villaları hakkında bilgi



Yeni Bir Ev Arayanlar İçin Yararlı Bilgiler


İstanbul'da Villa Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Zemin ve inşaat kalitesine...

Bahçeşehir'in karşısında konumlandırılan Ardıçlı Evler, uluslararası standartlara uygun olarak kılı kırk yaran bir titizlikle inşa ediliyor. Eston İnşaat bu evlerde sizin yaşayacağınızı biliyor ve hiçbir noktada işi kesinlikle şansa bırakmıyor.


Sunduğu seçeneklere...

Ardıçlı Evler'de, yeni evlilerden geniş ailelere, köpekli ailelerden yalnız yaşayanlara, her yaşam tarzına ve her bütçeye uygun villa seçenekleri bulunuyor.


Sunduğu olanaklara ve teslim şekline...

Ardıçlı Evler villaları, çevre düzenlemesi ve bahçe peyzajı tamamlanmış bir şekilde yerleşime hazır olarak teslim ediliyor.


Piyasadaki en uygun şartlara sahip olmasına...

Ardıçlı Evler'de bahçeli bir eve sahip olmak İş Bankası...