13 / 05 / 2024

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Arslanoğlu, Faruk Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Kartal, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

Gayrimenkul sertifikası küçük bütçelere yatırım yolu açıyor!

Gayrimenkul projesinin yatırımcı fonlarıyla finanse edilmesini ve yatırımcıların proje sertifikaları nispetinde ortak olmasını sağlayan yeni bir sistem geliyor. Böylece, küçük bütçelerle büyük yatırımın yolu açılıyor...

Rusya ile ortak yatırım fonu inşaatla başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Rus Ortak Yatırım Fonu’nun 1 milyar dolar sermaye ile kurulmasının önemini belirtti. Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu ve Türkiye Varlık ve Yatırım Fonu’nun kuracağı ortak fonun, ilk yatırımını Rus inşaat sektörüne yapacak.

Rusya ile Ortak Yatırım Fonu protokolü yarın imzalanıyor!

Rusya'da yarın başlayacak ÜDİK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek. Toplantıda iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurma kararı için protokol imzalanması planlanıyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım geliyor!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon avroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

İranlı AIDA Group'tan, Van'a 50 milyon euroluk yatırım!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon euroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Arslanoğlu, Faruk Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU :  Madde 3             Şirketinamaç ve Konusu Başlıca Şunlardır. 1.   Şirket her türlü inşaat konut toplu konut afet konutları iş hanı katlı otopark fabrika binaları benzin istasyonu depolar antrepolar, soğuk hava depoları sanayi depoları çarşılar sağlık ocakları hastaneler, sosyal amaçlı dinlenme tesisleri, okul binaları, yol, köprü, tünel, alt ve üst geçit inşaatları ve hava meydanları liman inşaatları, park, bahçe ve çevre düzenlemesi ile ilgili inşaat hafriyat ve tarihi eser restorasyonu prefabrik inşaatlar yapar yapılan inşaatların temelden anahtar teslimine...