13 / 05 / 2024

arkiparc haliç kongre merkezi

arkiparc haliç kongre merkezi

Belediye Ödülü 10 - 11 Nisan 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ArkiPARC 2013 Gayrimenkul Fuarı kapsamında sahiplerini bulacak...

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

İstanbullular dikkat! Suya yüzde 50 zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi bugün Haliç Kongre Merkezi'nde toplanacak, İSKİ Genel Kurulu Meclis'te yapılacak ve su fiyatlarında yüzde 50'ye varan zam teklifi gündemde olacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan bir yıllık İstanbul yatırımları raporu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlıkta bir yılını tamamladı. İmamoğlu, 23 Haziran günü Haliç Kongre Merkezi'nde değerlendirme toplantısında, bir yıllık İstanbul raporunu açıklayacak...

Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler konulu panelde neler konuşuldu?

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda "Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler" konulu panel düzenlendi. Panelde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Prof. Dr. Cemal Saydam ve emekli büyükelçi Faruk Loğoğlu konuştu...

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki tesisine onay verildi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde dün gerçekleştirildi. Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu’nda gündemdeki maddeler oylandı.

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için yetki istiyor!

GS'nin olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde Mustafa Cengiz başkanlığında yarın yapılacak...

 Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilk adım atıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı başlıyor!

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. 

Galatasaray, Riva'dan 442 milyon lira gelir elde etti!

Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresi Haliç Kongre Merkezi Haliç Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri hakkında açıklamalar yaptı. 

Yeni AKM projesi tanıtıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle yeni AKM projesini tanıttı.  Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş yeni AKM'nin 2019'da açılacağını söyledi.

Sefa İnşaat’a Türk Kızılayı’ndan 3 altın madalya birden!

Yurt içi ve yurt dışında insani yardım faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen ödül töreni bu yıl Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat yapılacağı müjdesini verdi.

arkiparc haliç kongre merkezi Haberi

arkiparc haliç kongre merkezi

ArkiPARC Belediye Ödülü 2013, belediyeler tarafından hayata geçirilen kamu hizmetlerini aynı zamanda  gayrimenkul alanında, kentli için olumlu yönde bir değer artışının gerçeleşmesine sebep olan uygulamaların teşvik edilmesini hedeflemekte. Bahsedilen kamu hizmetlerinin uygulandıkları kentlerde sağlıklı değer artışlarına sebep olması ve kentlilerin yaşam kalitesinde doğrudan bir artış gözlemlenmesi şartı da aranmakta. Ödül, sıralanan gerekçeler neticesinde veya bu hizmetlerin gerçekleşmesi için gerekli koşulları sağlamasında gösterdiği rolden ötürü belediyenin tüzel kişiliğine verilecek. Ödüle büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri başvuru yapabilecek.


Belediye Ödülü 2013, gayrimenkul ve kent alanında uzman jürinin oyları ile belirlenecek. Jüride; EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Genel Müdürüi Cansel Turgut Yazıcı, Şehir Plancısı Semra Kutluay, Mentor Proje Yönetimi Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Akkum, Kentsel Strateji Danışmanlık Ortağı ve Çekül Yönetim Kurulu Üyesi...