17 / 05 / 2024

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu nerede

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu nerede

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ilki düzenlenen Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumunun ikincisinin ev sahipligini ODTÜ Mimarlik Fakültesi yapıyor. Nanne de Ru'nun davetli konuşmacı olarak katılacak...

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Ocak Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Ocak Perşembe günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 11 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023!

Gündemden düşmeyen altın fiyatları, rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023...

İyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü? Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar ve tahliye şartları şu sıralar gündemden düşmüyor. Peki iyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü?

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Ev sahibinin 15 bin TL kira artışı isteği arabulucuda çözüldü! Kiracı ve ev sahibi yarı fiyatına anlaştı! 

İzmir Aliağa'da ev sahibi kiracıdan aylık 15 bin TL kira ve 1 sene sonunda tahliye talebinde bulundu. Anlaşmaya varılamayınca konu arabulucuya gitti. Kira anlaşmazlığı 'bedelin yarısı ve 1 yılda tahliye' şartı koyularak çözüme kavuştu. 

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu nerede Haberi

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu nerede



2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ilki düzenlenen Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumunun ikincisinin ev sahipligini ODTÜ Mimarlik Fakültesi yapıyor. Nanne de Ru'nun davetli konuşmacı olarak katılacağı sempozyumun kapanış paneli Celal Abdi Guzer moderatörlüğünde, Arman Akdogan, Ertug Ucar ve Omer Selcuk Baz'ın katılımıyla...