30 / 04 / 2024

arnavutköy 2015 yatırımları

arnavutköy 2015 yatırımları

Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2015 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

arnavutköy 2015 yatırımları Haberi

arnavutköy 2015 yatırımları


Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2015 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.


Her yıl iki kez toplanan Genel Kurul’un 9 uncu buluşması Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kemal Aygenli’nin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya; Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı Yusuf Gün, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları ve muhtarlar katıldı.


Düzenlenen Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul toplantısında 2015 yılında yapılması planlanan çalışmalar anlatılırken, İlçede yer almayan; Makine Mühendisler Odası, Kimya Mühendisler Odası ve Peyzaj Mühendisler Odası Kent Konseyi üyeliğinden çıkarıldı.


Diğer yandan toplantı; 2015 yılında yapılması planlanan projelerin okunması ile devam etti. Dilek ve temenni konuşmalarının yapılmasının ardından Arnavutköy Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi. 



Arnavutköy...