16 / 05 / 2024

arnavutköy fecir iş merkezi ekspertiz raporu

arnavutköy fecir iş merkezi ekspertiz raporu

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Arnavutköy'de bulunan Fecir İş Merkezi'ne ait 2013 yılı gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Saf GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na konuyla ilgili yapılan açıklama aşağıda...

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Deliklikaya Mahallesi 227 ada 2 parselin Trafo Alanına alınmasına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. 

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 6. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde kura belirsizliği yaşanıyor...

Seçimden önce duyurusu yapılan ve binlerce kişinin başvurduğu İstanbul'daki Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde aylar geçmesine rağmen hala daha kura çekilemediği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Arnavutköy Bolluca 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi 396 Ada 1 Parselin ve Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy-Yeşilbayır Bölgesi Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

arnavutköy fecir iş merkezi ekspertiz raporu Haberi

arnavutköy fecir iş merkezi ekspertiz raporu


Saf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 113 ada, 8 parselde kayıtlı bulunan Fecir İş Merkezi'ne ait 2013 yılı ekspertiz raporu ekte yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur. 


Dosya için