30 / 04 / 2024

Arnavutköy inşaat sektörü

Arnavutköy inşaat sektörü

506 km² yüzölçümü, 230.000 kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.

Türkiye'nin büyümesinde en çok katkıyı inşaat sektörü sağladı!

2017 yılının birinci çeyreğinde yüzde 5.2 büyüyen Türkiye ekonomisi, ikinci çeyrekte de yüzde 5.1 büyüdü. Büyümeye en büyük katkıyı inşaat yatırımları ve ihracat verdi...

İnşaat sektörü yılı yüzde 4.0 büyüme ile kapatacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar. inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklediğini, sektörün hedef tutturarak yılı yüzde 4.0'a yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

İnşaat sektörü büyümede hedef tutturacak!

Fethi Hinginar, inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklediğini, sektörün hedef tutturarak yılı yüzde 4.0’a yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

İnşaat sektörü KDV'de indirim, iadede yüksek ceza istiyor!

İstanbul'da düzenlenen inşaat ve konut konferansında gündem yüksek vergiler ve sektörün korunaksızlığı oldu. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım 2015 yılının inşaat sektörü için önemli olacağını belirtti.

Türk kapı sektörü, inşaat sektörü ile birlikte büyüyor!

Türkiye'de 1970'li yıllar dan itibaren nüfusun ve dolayısıyla konut ihtiyacının artmaya başlaması ve ölçek ekonomilerinin oluşması ile birlikte, Türk kapı sektörü, inşaat sektörünün bütünü ile beraber gelişmeye başladı.

Nazmi Durbakayım: 2015'te inşaat sektörü yüzde 14 büyür!

2015'in gayrimenkul ve inşaat sektörü için çok önemli bir dönüm noktası olacağını belirten İNDER Başkanı Durbakayım, " Yüzde 13-14 büyüme bekliyoruz " dedi.

İnşaat sektörü yüzde 15'e yakın büyür!

2015'in gayrimenkul ve inşaat sektörü için çok önemli bir dönüm noktası olacağını belirten İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, "Yüzde 13 - 14 büyüme bekliyoruz " dedi.

İnşaat sektörü 2015 yılına umutlu bakıyor!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı." dedi..

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe büyüme yavaşladı!

Ortadoğu'da yaşanan iç savaş ve çatışmalar inşaat sektörüne de darbe vurdu,. İMO Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "inşaat sektörü, 2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi bir büyüme gösteremedi.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

İnşaat sektörü 2014 yılında yerinde saydı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş 2014 yılında inşaat sektörünü değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Arnavutköy inşaat sektörü Haberi

Arnavutköy inşaat sektörü

506 km² yüzölçümü, 230.000 kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, ilçeye gelecek 2 farklı yönde Vezneciler ve Halkalı Metrosu ile Fuar ve Kongre Merkezi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.


Nitelikli yaşam açısından İstanbul’un cazip ilçelerinden biri olan Arnavutköy, doğal güzellikleri ile İstanbul’un nefes alan ilçelerinden. Gelişen ve değişen şehircilik anlayışı, doğal güzellikleri, deniz turizmi ve İstanbul’un gözde ilçelerinden biri haline gelmesiyle sürekli göç alması, Arnavutköy İlçesini yaşanılabilir bir merkez haline getiriyor.


Yaşayan Şehir Parkları İnşa Edildi


Büyük ölçekli ve birden çok mahalleye hizmet veren bölge parkları sayesinde, vatandaşlar günün yorgunluğunu atarken çocuklarda eğlencenin tadına varıyor. İlçe halkının ve çevre ilçelerdeki vatandaşların yararlanabileceği parklar hafta sonları ailelerin akınına uğruyor. Sosyal ve kültürel...