03 / 05 / 2024

Arnavutköy Kaymakamlığı kanal istanbul açıklaması

Arnavutköy Kaymakamlığı kanal istanbul açıklaması

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt geldi...

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Arnavutköy Baklalı projesi detayları...

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt!

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt geldi...

Arnavutköy'deki arsalar Kanal İstanbul manzaralı diyerek satılıyor!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi için bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Arnavutköy ilçe başkanların arsalarını “Kanal İstanbul manzaralı” diyerek satıyor...

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 projenin açılışı yapılacak.

3. Havalimanı açılışı ve 10 bin konut yatırımı Arnavutköy’ü nasıl etkileyecek?

Emlak Konut GYO’nun bugün THY iş birliğiyle en az 10 bin konutluk proje gerçekleştireceğini açıkladığı Arnavutköy, 3. Havalimanı’nın da Ekim’de açılacak olması ve Kanal İstanbul güzergahında olmasıyla önemli lokasyonlardan biri oldu.

Kanal İstanbul, Arnavutköy’ü dönüştürecek ve geliştirecek!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, merakla beklenen Kanal İstanbul Projesi güzergahının resmi olarak açıklanmasından sonra Kanal İstanbul için bazı ifadelerde bulundu...

Arnavutköy'e Kanal İstanbul dopingi!

Kamuoyunda ''Çılgın Proje'' olarak anılan Kanal İstanbul projesi 2011 yılından bu yana gündemde. Geçtiğimiz günlerde güzergahı açıklanan Kanal İstanbul projesi bir çok ilçenin kaderini şimdiden değiştirdi. 

Arnavutköy'ün değeri mega projelerle yükseliyor!

Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak, Arnavutköy'ün 3. Havalimanı, 3. köprünün uzantısı Kuzey Marmara Çevre Yolu, Kanal İstanbul ve yat limanı gibi projelerle değerlendiğini dile getirdi.

Arnavutköy'de emlak fiyatları yükseliyor!

3. Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul ve Sağlık Şehri Projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesi, her geçen gün değerine değer katarak İstanbul’un alternatif yerleşim yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor.

Arnavutköy'de emlak piyasası hareketlenecek!

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal istanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor.

Arnavutköy Kaymakamlığı kanal istanbul açıklaması Haberi

Arnavutköy Kaymakamlığı kanal istanbul açıklaması

Arnavutköy Kaymakamlığı, bazı basın yayın organlarında çıkan "Kanal İstanbul'un geçtiği yerlerde çiftçilerin tahliyesi isteniyor" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında bulunan  "Kanal İstanbul'un geçtiği yerlerde çiftçilerin tahliyesi isteniyor" başlıklı haberler nedeniyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması zorunluluğunun doğduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arnavutköy'ün, 38 mahalle, 296 bin 709 nüfus ve 450,25 kilometrekare yüz ölçümüyle mega kent İstanbul'un 4'üncü büyük ilçesi olduğu belirtilen açıklamada, ilçe dahilinde çeşitli büyüklükteki alanlarda büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, insan, çevre ve hayvan sağlığına uygun olmayan, derme çatma ve ruhsatsız yapılardaki bu faaliyetler sebebiyle hayvanların birçoğunun gün içerisinde kontrolsüz ve başıboş olarak ilçe sokak ve caddelerinde dolaştırılmasının, hayvansal atıkların çevreye yayılması ve oluşan...