05 / 05 / 2024

Arnavutköy metro projeleri 2015

Arnavutköy metro projeleri 2015

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul'da ulaşımı rahatlatmak için bir metronun daha açılışı yapılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor. Peki Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro  durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını hizmete açacaklarını müjdeledi. İşte Bakan Uraloğlu'nun konu ile ilgili o açıklamaları....

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 679 konutluk yeni proje!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy'de 679 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy kura çekilişi bugün!

TOKİ 2020 projeleri kapsamında İstanbul Arnavutköy'de 3 bin 750 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutların kura çekimi bugün yapılacak

12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı!

Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı'nda kaç istasyonu var?Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı nereden geçecek? metro haritası var mı? İşte 12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı...

Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu nereden geçecek?

6 istasyondan oluşacak ve inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, 27 kilometre uzunluğunda olacak. Peki metro hattı nereden geçecek?

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy'e metro müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Arnavutköy Spor Salonu'nda gerçekleştirilen partisinin Arnavutköy 4. Olağan ilçe kongresine katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Arnavutköy’e 4 ayrı metro!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Arnavutköy ilçesinde tamamladığı ve temelini atacağı toplam 94 milyon liralık yatırım için tören düzenlendi. Törende Arnavutköy'ün metro hatları da masaya yatırıldı.

Arnavutköy metro projeleri 2015 Haberi

Arnavutköy metro projeleri 2015


Arnavutköy’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılışı ve temel atma töreni, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla gerçekleştirildi. Programa İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Arnavutköy Nene Hatun peyzaj düzenlemesi, Durusu Meydan düzenlemesi, Pazar Yeri Caddesi düzenlemesi, Yeniköy Caddesi düzenlemesi, Yusuf Bilgiç Caddesi düzenlemesi, Hadımköy Ayasofya Caddesi düzenlemesi, Haraççı Meydanı düzenlemesi, Gençlik Merkezi, Arnavutköy Yaya Üstgeçidi’nin açılışı ve Arnavutköy Güney Çevreyolu Viyadükleri ve bağlantı yollarının temeli de düzenlenen törenle atıldı. . Tören alanına gelen Başkan Topbaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.


“ARNAVUTKÖY’E BİR MİLYAR 853 MİLYON YATIRIM YAPTIK”

Toplu açılış ve temel atma töreninde konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,...