09 / 08 / 2024

Arnica Mısırmatik ürünü

Arnica Mısırmatik ürünü

Bir 14 Şubat günü; hava soğuk, sevgiliniz yanınızda; romantik bir film ekranda yanında da sıcacık, çıtır çıtır patlamış mısır…En güzel sevgililer günü tablosu… Bu tablonun lezzetini tamamlamak için hemen bir Arnica Mısırmatik edinin…

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında 2024'ün ilk çeyreğinde 4,3 milyar dolarlık iş üstlendi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre Türk müteahhitlik sektörünün 2024'ün ilk çeyreğinde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 4,3 milyar dolar şeklinde oldu.

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Bakan Bolat: Müteahhitlik sektörünün BAE'deki iş hacmi 13 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk firmalarının Birleşik Arap Emirlikleri'nde  350 milyon doların üzerinde yatırım yaptığını belirtti. Ayrıca Bolat, müteahhitlik sektörünün BAE'de iş hacminin ise 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Müteahhitler yılın ilk yarısında 7,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün yılın ilk yarısında yurt dışında üstlendiği proje tutarı 7,5 milyar dolar olarak kaydedildi.

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Vestel, büyük bir indirim kampanya başlattı. Vestel, 3 beyaz eşya ürünü alımına toplam 3 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda hem ocağım hemde fırınım olsun diyenler ev hanımları dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! Beko yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış hem ocak hemde fırın olan ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi

Yurt dışı müteahhitlik sektörü 11 ayda yaklaşık 10 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2022 yılının ilk 11 aylık döneminde üstlendiği proje tutarı yaklaşık olarak 10 milyar dolar şeklinde oldu.

Arnica'nın sil süpür serisi coştu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi 

Arnica sil süpür serisi ile temizlik yapmayı eğlenceli hale gitiriyor. Kolaylaştırıcı aparatları ve astım hastaları ile alerjik bünyelere uygun yapısı ile Arnica müşteri gözünde üst sıralara çıkıyor. Peki Arnica marka elektrikli süpürgeler kaç lira? İşte Arnica güncel fiyat listesi. 

A101’de süt ve süt ürünlerinde dev indirim! A101 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Süt ve süt ürünlerinde artan maliyetler vatandaşa zam olarak yansıyorken bir indirim haberi de A101 marketlerden geldi. A101 market ‘Haftanın Yıldızları’ başlığıyla pek çok süt ve süt ürününde indirim yaptı.

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatları düşecek mi? Et fiyatları düşecek mi? Temel gıda ürünlerine de...

Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatlarını düşürecek mi? vatandaşlar tarafından merakla sorulan sorulardan biridir. İşte merak edilen detaylar!

Arnica Mısırmatik ürünü Haberi

Arnica Mısırmatik ürünü

Bir 14 Şubat günü; hava soğuk, sevgiliniz yanınızda; romantik bir film ekranda yanında da sıcacık, çıtır çıtır patlamış mısır…En güzel sevgililer günü tablosu… Bu tablonun lezzetini tamamlamak için hemen bir Arnica Mısırmatik edinin.


Şık görünümü ve canlı rengi ile mutfaklarda dekoratif görüntü oluşturan Mısırmatik oldukça pratik kullanıma sahip… Örneğin mısır için kullanım şöyle; yağını ve tuzunu mısırla birlikte eklediğiniz Mısırmatik’ten patlayan mısırları içinde bulunduğu hazne ile çıkarıp kolaylıkla yeme keyfine varıyorsunuz. 4 kişiye yetecek kadar mısır patlatan Arnica Mısırmatik kısa sürede enfes mısır patlağı hazırlıyor…


50 Yıllık Senur A.Ş. güvencesiyle üretilen Arnica, Türk tüketicisine küçük ev aletleri alanında onlarca seçenek sunarak kalitesini yükseltecek ürünler tasarlamaya devam ediyor. Mutfak, banyo, kişisel bakım ve ev gereçleri ile hem kadınların hem de ev işi...