04 / 05 / 2024

Arp Kule ne zaman teslim

Arp Kule ne zaman teslim

Gözüm İnşaat tarafından yükselen Arp Kule projesinde 45 ofis yer alıyor. Ankara Arp Kule satış fiyatları metrekarelere göre değişiyor.

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

SP'den çarpıcı dolar analizi! Dolar 2024'te ne kadar olacak? Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu!

S&P Global Ratings'ten çarpıcı dolar analizi geldi. Kurum, doların 2024 yılında ne kadar olacağını açıkladı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Fiyatı da ebatı da küçük hatchback Ford Fiesta Nisan fiyatı merak ediliyor! Ford Fiesta fiyatı ne kadar?

Önden çarpışma uyarısı ve yaya ve bisikletli algılama, trafik işareti algılama, kilitlenme önleyici frenler ve ön, ön yan ve perde hava yastıkları ile standart olarak otonom acil frenleme (AEB) ile birlikte gelir. Peki Ford Fiesta 03 Nisan 2023 fiyatı ne kadar? 

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Dolar yatırımı dendiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslenerek, doların iki hafta sonra ne kadar olacağını açıkladı. Rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...

''Euro kurunda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyen uzmanlardan çarpıcı yorum geldi! Euro ne kadar olacak? 

Euro, son zamanlarda dolar karşısında oldukça güçlendi. Euro dolar paritesi 1,037 olurken euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki euro/TL kuru ne kadar olacak? Uzmanlardan son dakika çarpıcı açıklama geldi...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Arp Kule ne zaman teslim Haberi

Arp Kule ne zaman teslim

Gözüm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  projede toplamda 45 ofis bulunuyor. Ofis büyüklükleri 250 metrekare şeklinde büyüklüklere sahip.


21 katlı tek bloktan meydana gelen projede fiyatlar 1 milyon 250 TL'den başlıyor.5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Arp Kule projesinde teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Birçok sosyal alana sahip proje konum olarak Başkent Üniverisitesi'nin ön kısmında yer alıyor. Projenin ortak alanları arasında; kat bahçeleri ve açık otopark bulunuyor. 




Adres: Eskişehir Yolu Konutkent 1 Giriş Karşısı Çankaya/ANKARA


TEL: +90.312.286 0 277

Web: http://www.arpkule.com/

Ezgi...