05 / 05 / 2024

arsa kredisi özellikleri

arsa kredisi özellikleri

Yeterli nakiti olmayan ancak arsa sahibi olmak isteyen kimseler için bankaların arsa kredisi bulunuyor. Peki arsa kredisi ne kadar? Arsa kredisi nasıl hesaplanır? İşte arsa kredisi hesaplamaları...

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Halkbank'tan flaş açıklama geldi. Halkbank müşterileri acil olarak baksın

Halkbank'tan müşterileri için önemli bir kedi paketi geldi. Halkbank 120 ay vadeli arsa kredisi verecek. Maksimum 10 milyon TL verilecek. İşte detaylar...

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Kamu bankalarından uygun faiz oranlarıyla arsa kredisi!

Fiyat indirimlerinin oluştuğu güz döneminde birikimi olan vatandaşlar gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorlar. Bu kapsamda kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için her türlü gayrimenkul alımlarına özel kredi fırsatı sunuluyor.

Konut ve arsa satışlarında patlama!

Konut, arsa ve arazilere talep oldukça yükseldi. Konut kredisi faizlerindeki düşüş sebebiyle Haziran ayında rekor satışların yaşanması öngörülüyor...  

Ziraat Bankası firma katkı paylı 0.98 konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası konut sektörü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya devam ediyor. Projede ne kadar konut var? Firma katkı paylı konut kredisi özellikleri nedir?

İnşaat tamamlama konut kredisi özellikleri!

Ziraat Bankası konut inşaatını tamamlarken finansman ihtiyacı duyan vatandaşlara uzun vade ve düşük faiz oranlarıyla inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

5 soruda arsa kredisi! Yatırımcılar dikkat!

Arsa kredisi, arsa almak isteyen kişilere finansman sağlamak üzere oluşturulmuş avantajlı bir kredi ürünüdür. İmarlı ya da imarsız arsa alımı için kullanılan krediler için birçok bankanın sunduğu ödemeler bulunuyor. 

İnşaat tamamlama kredisi şartları!

Bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatların tamamlanması için bankalar, inşaat tamamlama kredisi veriyor. Peki, inşaat tamamlama kredisi şartları nelerdir? İşte inşaat tamamlama kredisi..

İnşaat tamamlama kredisi nasıl alınır?

İnşaat tamamlama kredisi, bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatları için veriliyor. İnşaat tamamlama kredisi verilirken bazı koşullar aranıyor. Peki, inşaat tamamlama kredisi nasıl alınır?

İnşaat tamamlama kredisi nedir?

Bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatları için bankalar kredi veriyor. Peki, verilen bu inşaat tamamlama kredisi nedir? İnşaat tamamlama kredisi koşulları ve özellikleri nelerdir?

arsa kredisi özellikleri Haberi

arsa kredisi özellikleri

Arsa kredisi hesaplama!

Yeterli nakiti olmayan ancak arsa sahibi olmak isteyen kimseler için bankaların arsa kredisi bulunuyor. Bankalar krediye uygun olan arsalar için kredi kullandırabiliyor.


Arsa kredisi hesaplama koşulları ve vade süresi bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Arsa kredisi veren bazı bankalar ve arsa kredisi şartları şu şekilde sıralanıyor:


-Ziraat Bankası

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullanabilirsiniz

Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır.

Krediye konu arsa üzerine ipotek tesis edilerek kullandırılır ve ayrıca bir kefil alınır.

Şubece gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılmaktadır.


-İş Bankası

Satın alacağınız arsanın “acil satış değeri” nin azami %50’sine kadar, Arsa Kredisine başvurmak ve daha ayrıntılı bilgi edinmek için banka ile iletişime geçebilirsiniz.


-Şekerbank

Gerçek kişilerin, ticari nitelikte...