04 / 10 / 2024

arsa satışları 2018

arsa satışları 2018

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, bin TL açılış fiyatıyla açık artırmada satışa sunacağı tapularla kazandırmaya devam edecek. 

Çanakkale'de 120 milyon TL'ye arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta 120 milyon TL'ye arsa satıyor. Peki arsanın satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Yabancılara konut satışları 2018'den bu yana en düşük seviyede! İstanbul'da 123 bin 247 konut satıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, yabancılara yapılan konut satışlarının Ocak-Temmuz döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42 azaldığını açıkladı.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi, arazi satışlarıyla gündemde: Yeni Mamak Kentsel Dönüşümü için 807.7 milyon TL'lik satış!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gayrimenkul satışlarıyla gündem oluyor. Son satışlarla birlikte 25 Milyar TL’ye yaklaşan taşınmaz satış geliri elde eden belediyenin arsa satışları için kentsel dönüşümü gerekçe gösterdiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

Talep çok arttı, arsa satışları patladı! Hangi bölgelerde arsa satışı tavan yaptı? 

Son zamanlarda konut fiyatlarında gözle görülür ciddi artışlar söz konusu. Bu ortamda konut almak birçok kişi için hayal bile olamazken, herkes konutu bıraktı arsaya yöneldi. Öyle ki Türkiye genelinde arsa satışlarında ciddi bir artış olarak karşımıza çıkıyor.

Arsa ve araziden umut kesildi! Satışlar son 2 yılın gerisinde kaldı!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda arsa ve araziden umudun kesildiğini belirterek, arsa ve tarla satışları; 2024 ilk altı ayında, son iki yılın gerisinde kaldığını açıkladı. 

Ev satışları düştü, arsa ve arazi satışları rekor kırdı!

Ev sahibi olmak giderek daha da zorlaşırken, 2023’ün ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamına ulaştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışlarının başlayacağını açıkladı. Buna göre, yüzde 25 peşin, 24 ay vade ile satılacak arsalar açık artırma ile sahiplerini bulacağı belirtildi. 100 bin lirası olan açık artırmaya katılabilecekleri belirtiliyor.

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Balıkesir ve Malatya'da 66 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! 

Balıkesir Bandırma Belediyesi ve Malatya Yeşiyurt Belediyesi tarafından, 9 adet arsa satışa sunuldu. Söz konusu arsa satışları ile ilgili ilan metinleri tek tek yayımlandı. 

Darıca ve Kağıthane'de 3 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi açıkladı! 

Darıca Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi, 3 adet arsayı satıyor. Arsa satışları ile ilgili ilan metinleri yayımlandı. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

arsa satışları 2018 Haberi

arsa satışları 2018

Açık artırma modeli ile alıcı adayları, ciddi tekliflerini Tapucom üzerinden satıcıya iletebilecek. Gelen teklifleri değerlendiren satıcı, teklifi kabul etmesi durumunda hızla tapu devri aşamasına geçecek. Açık artırma, 21 Aralık Cuma 9.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kurulduğu günden bu yana geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla nakde çevirmesini sağlayan Tapucom bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunacağı arsalar ile hem alıcıya hem de satıcıya kazandırmaya hazır.

Tapucom, gayrimenkul alıcılarına “alırken kazanacakları” fırsatlar sunmaya devam ediyor. Alıcıların avantajlı seviyelerdetapulara ulaşmasını sağlayan sistem, satıcıların da tapularını “hızlı ve şeffaf” bir şekilde nakde çevirmesini sağlıyor.


Açık artırma ile bin TL’ye bile arsa almak mümkün

21 Aralık 9.00’da başlayıp 18.00’de sona erecek açık artırmada piyasa fiyatının çok daha altındaki tapulara sahip olunabileceğini...