06 / 05 / 2024

Arsa Trend ne demek

Arsa Trend ne demek

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

Evim tapuda arsa olarak görünüyor ne yapmalıyım sorusu, gayrimenkul alanında merak edilen konulardan biridir. Bazı evler tapuda arsa olarak görünür ve bu durum ev sahipleri tarafından endişe uyandırır. Peki evin tapuda arsa olarak görünmesi ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Borsa İstanbul'da ikinci yarı başlıyor: Yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar portföy önerilerini tek tek açıkladı! 

'Rasyonel zemin' iştahıyla yükselişini hızla sürdüren Bosa İStanbul'da bu trend ne kadar sürecek, yeni dönemde hangi sektörler ön planda olacak, yatırımcı için tavsiyeler neler?... Tuncay Turşucu, Eral Karayazıcı ve Vahap Taştan, beklentilerini portföy önerilerini tek tek sıraladı. 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Arsa Trend ne demek Haberi

Arsa Trend ne demek

Profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, alt yapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunan Arsa Trend, yükselen değer arsaya yatırım yapmayı planlayanlar için 30.000 TL peşinat ile 30 ay vade ve sıfır faiz imkanları ile imarlı altyapılı arsaları yatırımcısı ile buluşturuyor. 

Arsa Trend’in 60.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50’si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı; peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kırklareli Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’daki Kuzeykent projesinin de dahil olduğu Trakya’nın en iyi yatırım aracı haline gelen arsaların da satışa sunulduğu Arsa Trend’in satış ofisinden hafta sonları ilgili arsalara servis hizmeti de sağlanıyor. 


Büyükkarıştıran Kuzeykent İstanbul’daki sanayi alanlarının şehir dışına taşınacak olması nedeniyle Tekirdağ limanına sadece 35 km mesafede...