06 / 07 / 2024

Arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

Arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, arsa ve arazi yatırımı ile değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirme...

Arsa ve arazi yatırımı yapacaklar dikkat!

Pandemi döneminin etkisiyle gözler bir kez daha arsa ve arazi yatırımına çevrildi. İşte arsa ve arazi yatırımında dikkat edilmesi gerekenler...

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak, Sinop ve Şırnak'taki 15 adet arsa ve araziyi 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

45 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! Hem indirim hem taksit imkanı!

Aksaray Milli Emlak, 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor. İşte satış tarihi ve tüm detaylar...

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

2 şehirdeki 14 adet arsa ve arazi 38 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak ihale!

Milli Emlak, Kırşehir ve Aksaray'da yer alan 14 adet arsa ve araziyi 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsa ve araziler için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Milli Emlak, Adana ve Bursa'da 73 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! Taksitle ödeyebilirsiniz!

Milli Emlak, Adana ve Bursa'da yer alan 21 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri ve tüm detaylar... 

Bunları bilmeden arsa ve arazi almayın!

Arsa ve arazinin yıldızı her geçen gün giderek daha da parlarken, toprak yatırımı yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? 

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi fırsatı! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ile arazileri 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri 26 Haziran ve 16 Temmuz'da yapılacak.

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli Haberi

Arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

Pandemi döneminde daha izole ve toprakla iç içe olmak isteyenlerin arsa ve arazi yatırımlarına yönelmesiyle beraber gözler de arsa ve arazi fiyatlarına çevrildi. 

Yatırım getirilerini, bölgelere göre değişiklik gösteren arsa fiyatlarını ve bu alana yatırımın önemine değinen Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, ayrıca karlı bir yatırım aracı olarak tarım arazileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“Arsa Fiyatları Bölgeye Göre 8-10 Kat Arttı”

Uzmanlık alanı İstanbul – Bağdat Caddesi ve çevresi olan Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, şehirde yaşayanların arazi ve arsa yatırımlarıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“Pandemi ile birlikte neredeyse 1 yıldır evlere kapanmak zorunda kaldık. Bu süreçte, İstanbul gibi metropollerde yaşayan insanların çoğu evlerinden çalışmaya başladı. Değişen ihtiyaçlara bağlı olarak da özellikle bahçeli ve müstakil evlere yöneldiler. İstanbul’da yaşayıp hem toprakla uğraşmak...