05 / 05 / 2024

arsa yatırımları artıyor mu

arsa yatırımları artıyor mu

Gençler gelecek kaygısı yaşayıp ele geçen paralarını güvenilir yatırıma harcamak istiyor. Bu nedenle, yaz aylarında artan evliliklerle takılan takılar yastık altı edilmekten çok toprak ve gayrimenkule yatırılıyor...

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Arsa yatırımları artıyor!

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilan yer alıyor.

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

arsa yatırımları artıyor mu Haberi

arsa yatırımları artıyor mu

Geçen yaz olduğu gibi bu yazda güvene yatırım yapılıyor. Gençlerde gelecek kaygısı yaşayıp ele geçen paralarını güvenilir yatırıma harcamak istiyor. Bu nedenle, yaz aylarında artan evliliklerle takılan takılar yastık altı edilmekten çok toprak ve gayrimenkule yatırılıyor. Gayrimenkul ve arsa yatırımı yastık altı yatırım dönemini, tahtından mı ediyor?


Toprak ve arsa alımı, her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle yaz aylarında artan düğün mevsimi, emlak fiyatlarını hareketlendiriyor.  Dora Emlak Ofisi sahibi Serhat Vural, arsa ve toprak için gidilen beldelerin detaylı olarak araştırılması gerektiğine dikkat çekiyor. Alıcı adaylarının profesyonel emlak danışmanlıklarından destek almaları, doğabilecek sorunların önceden önüne geçilmesini sağlıyor.

Güvenli bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alımı yeni evli çiftlerin ve tatilcilerin gözdesi konumunda....