17 / 05 / 2024

Arslan Osman Erdinç

Arslan Osman Erdinç

Arslan Osman Erdinç, "Mermercilikte, 'dağdan mermeri kes-işle, ihracat et' sınıfından çıkıp dünya çapında, mermerci sınıfına girmemiz lazım. Ülkemize, sektörümüze, iş adamlarımıza getireceği katkı burada çok önemli" dedi.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berat Arslan ve Erdinç Dinçer tarafından kuruldu.

Osman Arslan: Konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler yapıldı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

2017'de ulaşımdan haberleşmeye mega projeler yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü." dedi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Osman Ayık: Antalya'ya gelen Ukraynalı turist sayısı yüzde 19,4 düştü!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık "Bu yıl Ukrayna pazarında yaşanacak turist kaybının İsrail, İran ve Ortadoğu pazarından gelecek ziyaretçiyle telafi edilmesini bekliyoruz" dedi.

Çetin Osman Budak'ın gündeminde alternatif turizm var!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ( TÜRSAB ) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu yeni Yönetimi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Başkanı Çetin Osman Budak'ı makamında ziyaret etti.

Bayburt Genç Osman Stadyumu'na 3 bin kişilik tribün yapılacak!

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, yapımına başlanan 3 bin kişilik tribünün Bayburt’a hayırlı olmasını dileyerek “ Bayburt Genç Osman Stadyumu'nda portatif tribün olarak adlandırılan kısmın bugün itibariyle yıkımına başlandı." dedi...

Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Hüseyin Arslan: Park Avenue bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi

Osman Can Aydoğmuş kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Manyetik Alan, Psikolojik Dekorasyon ve Feng Shui Uzmanı Osman Can Aydoğmuş, olumlu ya da olumsuz pek çok açıdan hayatımızı etkileyen kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o yazı...

Arslan Osman Erdinç Haberi

Arslan Osman Erdinç


EMİB Başkanı Erdinç, mermecilik sektöründe mevcut konumdan çıkıp, dünya çapında mermerci sınıfına girilmesi gerektiğini söyledi


Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Osman Erdinç, "Mermercilikte, 'dağdan mermeri kes-işle, ihracat et' sınıfından çıkıp dünya çapında, mermerci sınıfına girmemiz lazım. Ülkemize, sektörümüze, iş adamlarımıza getireceği katkı burada çok önemli" dedi. 


Erdinç, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AFSİAD) bir otelde düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, mermerciliğin Afyonkarahisar için çok önem arz ettiğini, Türkiye'de mermercilik denilince akla ilk gelen şehrin Afyonkarahisar olduğunu belirtti.  


Madencilik sektörünün, 12 Haziran 2012'den bu yana büyük bir dar boğazda olduğunu dile getiren Erdinç, ocak ruhsatlarının durdurulmasından dolayı yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlara anlattıklarını ve sorunun çözüme kavuştuğunu anımsatan Erdinç, "Ocakların açılması, bizler için bir...