02 / 05 / 2024

Arsun-Samandağ duble yolu

Arsun-Samandağ duble yolu

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Sakarya'nın yeni duble yolu ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, D-100 ile 1. OSB arasında hayata geçirilecek ulaşım projesinin 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.

Fethiye-Söğüt yolu duble yol olacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Antalya'yı Ege Bölgesi'ne bağlayan Fethiye-Söğüt yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Samandağ Belediyesi tarafından Vakıflı yolu Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yapılacak olan toplu konutların ihalesi yapıldı.

Rize Pehlivantaşı Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu'nun Pehlivantaşı Tünellerinde iki taraftan devam eden çalışmalar neticesinde tüneller birleştirildi. Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tüneli inceledi.

Samandağ'da DOĞAKA desteğiyle hazırlanan projeler uygulamaya giriyor!

Samandağ'da İlçe Kaymakamlığı ve Samandağ Belediyesi işbirliği ile DOĞAKA desteğiyle hazırlanan “Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi” ile “Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi” uygulamaya giriyor.

İzmit-Kandıra duble yolu Mayıs 2016'da tamam!

Kandıra’da Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen ve Turan Güneş Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında konuşan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, İzmit-Kandıra duble yolunun Mayıs 2016’da teslim edileceğini açıkladı

Samandağ çevre yolu TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Av. Refik ERYILMAZ; 2015 TBMM Bütçe görüşmeleri kapsamında yapılmakta olan görüşmeler esnasında Hükümeti temsilen genel kurulda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ'ye sözlü soru yöneltti.

Dünyanın ilk duble yolu Adana'da bulundu!

"Dünyanın ilk planlanmış duble yolu"nun yer aldığı antik kentin ortasından geçen 34 metre genişliğindeki cadde "Bugüne kadar açığa çıkarılan en büyük ana cadde" olma özelliği taşıyor

Menderes Türel: Antalya Batı Çevre Yolu yıl sonunda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya kadar duble yol olacak. Batı Çevre Yolu da bu yıl sonuna doğru tamamlanma seviyesine gelecek. Konyaaltı’nı ağır tonajlı araç trafiğinden kurtaracağız dedi..

Arızlı-Ormanköy arasında duble yol yapılıyor!

Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor.

Kocaeli Arızlı'ya duble yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte gelişmekte olan bölgelerde ulaşım ağını genişletiyor. Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Ekipler yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor...

Arsun-Samandağ duble yolu Haberi

Arsun-Samandağ duble yolu

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

3 ayrı soru önergesi hazırlayan Topal sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Topal'ın soruları

1- Antakya-Altınözü arasında yapılan duble yol ne zaman tamamlanacaktır?

2- Arsun-Samandağ arasında yapılan duble yol ne zaman tamamlanacaktır?

3- Antakya-Yayladağı arasında yapılan duble yol ne zaman...