18 / 05 / 2024

Arsuz belediyesi semt pazarı projesi

Arsuz belediyesi semt pazarı projesi

Arsuz Belediyesi, hem esnafın daha sağlıklı şartlar altında hizmet vermesini sağlamak, hem de vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla yeni semt pazarlarının yapımı için harekete geçti.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Semt Güngören 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinin satış müzayedesi yarın gerçekleşecek.

Semt Güngören geliyor! Yeni proje!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinde yer alan 96 konut ve 9 dükkan satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 199 bin 600 TL'den başlıyor. 

İBB'nin Örnektepe Semt Konağı ihalesine mahkeme 'dur' dedi!

İBB meclisi tarafından Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edilen Örnektepe Semt Konağı’nın, meclis kararına rağmen İBB yönetimi tarafından 3. bir şahsa kiralanmasına ilişkin, mahkemeden yürütmenin durdurulması kararı verildi. 

Örnektepe Semt Konağı 3 yıllığına kiraya verilecek!

10 yıllığına Beyoğlu Belediyesi'ne verilen Örnektepe Semt Konağı, İBB tarafından ihaleye çıkarıldı. Muhammen bedel olarak yılda 50 bin artı KDV olacak şekilde 3 yıllığına kiraya verileceği belirtilen binayı tek istekli olarak başvuran İBB iştiraki Boğaziçi A.Ş. yıllık 55 bin TL artı KDV ödeme şartı

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Küçükçekmece Zahide Özay Semt Konağı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Üsküdar'a iki yeni semt polikliniği!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi iki farklı hastanenin semt polikliniğinin açılışını yaptı.

Arsuz belediyesi semt pazarı projesi Haberi

Arsuz belediyesi semt pazarı projesi

Biri Karaağaç Mahallesi’nde, diğeri Arsuz merkezinde yapılacak olan iki ayrı semt pazarı, çok amaçlı olarak da kullanılabilecek ve birçok sosyal etkinliğe de ev sahipliği yapabilecek. Karaağaç Mahallesi’nde yapılacak olan yaklaşık 6 bin metrekarelik alana sahip semt pazarı yerini başkan yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni semt pazarlarının kullanım rahatlığı bakımından pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından çok beğenileceğine inandığını söyledi.

Halkın daha hijyenik şartlarda alışveriş yapmalarını sağlamak, esnafın da daha sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmesine olanak tanımak için semt pazarları projelerini hayata geçirmek için ilk adımın atıldığını söyleyen Culha, “Amacımız, vatandaşların kışın yağmur ve çamur, yazın ise kavurucu sıcaklardan korunarak alış veriş yapmalarına imkan sağlayacak mekanlar oluşturmaktır. Karaağaç’ta 5...