28 / 04 / 2024

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Gayrimenkul sektörü olarak 2023 hedeflerine yaklaşıyoruz!

Artaş İnşaat patronu Süleyman Çetinsaya, “Sektör olarak 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz” dedi...

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

Süleyman Çetinsaya: 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz!

İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik." dedi.

Süleyman Çetinsaya: Küresel marka olmak istiyoruz!

Artaş İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Süleyman Çetinsaya, “Bizi asıl memnun eden ödüllerin veya kârlılığın ötesinde, temasta olduğumuz insanların güvenini kazanarak değer oluşturabilmemiz” diyor.

Süleyman Çetinsaya: Başarıya müşterimizi dinleyerek ulaştık!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Artaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasıyla yarattıkları kalite algısını, yakalanan başarı ivmesini ve motivasyon odaklarını anlattı.

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu!

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya önümüzdeki 5 yıl içinde 10 bin konut daha üretmeyi planlıyor. Süleyman Çetinsaya bugün yeni şirket kurdu. İşte o şirketin detayları...

Süleyman Çetinsaya: Türkiye inşaat sektöründe güçlü!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'de inşaat sektörünün istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek " Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz" dedi.

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya Haberi

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya, İhlas Yapı YKB Zeki Celep ve Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.


İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep:



Tek parti iktidarının ekonomi ve sektör açısından hayırlı olacağına inanıyoruz. Seçmenlerin yarısının tek parti iktidarından yana oyunu kullanması, milletimizin bu yöndeki kararlığının da bir göstergesi oldu. 1 Kasım sonrası siyasi ve ekonomik istikrar kalkınmayı da beraberinde getirecektir. Türkiye’nin ekonomideki yükseliş trendi bugünden sonra hız kazanarak devam edecektir. İnşaat sektörünün aktörleri olarak bizler de yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Türkiye’nin 2023 vizyonu kapsamında üzerimize düşecek her görevi de İhlas Yapı olarak yerine getirmeye hazırız. Sonuçların tüm milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz.


Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya:



Türkiye, potansiyeli son...