12 / 05 / 2024

Artvin Borçka ulaşım

Artvin Borçka ulaşım

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Öğrencilere son dakika ulaşım desteği müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında verdikleri ulaşım desteğinin bu eğitim-öğretim yılında da süreceğini dile getirdi. İşte detaylar...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Artvin Borçka ulaşım Haberi

Artvin Borçka ulaşım



Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Sorularını Başbakan Davutoğlu'na ileten Bayraktutan, Karşıköy’ü Çavuşlu’ya bağlayan köprüye de değindi.


Bayraktutan önergesinde "Artvin İli Borçka İlçesine bağlı Karşıköy köyünde ulaşmn popunu mevcuttur. Karşıköy’ün yüksek mahallesini Çavuştu köyüne bağlayaryrapröye ihtiyaç vardır. Seçimlerde söz verilmiş olmasına rağmen yılan hikayesine aönen bu köprü ulaşımı rahatlatacak köy halkının beklentisine cevap verip yaşanan mağduriyeti giderecektir. Çünkü Çavuşlu köyüne giden vatandaş söz konusu köprü yapılırsa 7-8 KM’lik yol güzergahını boş yere gitmemiş olacaktır. O nedenledir ki yöre halkı Karşıköy’ü Çavuşlu’ya bağlayan köprünün yapımını ivedilikle beklemektedir." dedi.


Bayraktutan'ın soruları


1- Artvin İli Borçka İlçesine bağlı Karşıköy’ün sorunları hakkında Bakanlığınıza bağlı ilgili kurumların çalışmaları mevcut mudur?


2- Borçka ilçesine bağlı...