30 / 04 / 2024

Aryom Koru yeni kampanya

Aryom Koru yeni kampanya

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Ekmas Koru lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ekmas Koru projesinde 1+1 konutların satışları başladı. Lansmana özel fiyatların sunulduğu projede ödemeler peşin ya da vadeli olarak yapılabiliyor. Peki Ekmas Koru'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak? İşte proje ile ilgili detaylar...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Aryom Koru yeni kampanya Haberi

Aryom Koru yeni kampanya

Aryom Koru projesi İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Aryom İnşaat imzası taşıyor.

Aryom Koru yılbaşı kampanyası haberimizde yer alıyor. Proje iki etap halinde inşa ediliyor. Toplam 370 adet konuta yer verilen Aryom Koru'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut.

Gaziemir Aryom Koru projesinde Bahçe katı ve teras katı konutlar bulunuyor. Projedeki konutların ilk etap teslimleri bu ay itibariyle, ikinci etap teslimleri ise Haziran 2019 itibariyle başlayacak.

Arsa alanı 72 bin metrekare olarak belirlenen Aryom Koru projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 479 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Farklı ödeme seçenekleri sunulan Aryom Koru'dan banka kredisi ve firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün. Projede yüzde 30 ya da yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapılıyor.

Konumuyla dikkat çeken İzmir Aryom Koru...