19 / 05 / 2024

As Homes adres

As Homes adres

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasına başlandı!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan D - 100 Topçular Köprülü Kavşağı’ nın inşasına başlandı...

TOKİ 61 bin konutun inşasını tamamladı!

TOKİ yerel yönetimlerle başlattığı kentsel yenileme programı kapsamında 285 bin 699 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmasını projelendirirken, 117 bölgede 61 bin konutun inşasını tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap asıl talihliler!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura çekilişi yapıldı ve 77 bin 245 kişi arasından 1544 müracaat için asıl talihli belirlendi. İşte Kiptaş Hadımköy 3. Etap asıl talihliler listesi...

Mir As Yapı ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mir As Yapı ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi, İlhan Oktay, Mehmet Sezgin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Ertuğrulgazi Caddesi'nde kuruldu.

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından kuruldu.

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Mehmet Salih Satıcı tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Cevher Hanım Apartmanı'nda kuruldu.

Düzce'de 2 asırlık mezarlık gün yüzüne çıkarıldı!

Düzce'de 2 asırlık mezarlık gün yüzüne çıkarıldı. Düzce Kaynaşlı ilçesinde 1826 yılında oluşturulan, yıllar içinde toprak altında kalan mezarlık, belediye ekiplerinin çalışmasıyla yer üstüne çıkarıldı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yeni projelerin inşasına başlandı!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe'de yeni projelerin inşasına başlandı. Teknik Yapı, Emay, Anka Yapı ve Nuhoğlu-Gülsa İnşaat, projelerini satışa sundular, Bölgedeki yeni projelerde daire fiyatları 197 bin TL'den başlıyor...

Qent İstinye LEED for Homes International sertifikasına aday oldu!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul-İstinye'de inşa edilen Qent İstinye, LEED'in konutlar için geliştirilmiş for Homes International versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi...

Ege Seramik AS Bağımsız Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik AS Bağımsız Mali Müşavirlik ile anlaştı...

2 As Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 As Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Doğan, Aydın Toksun tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

As Homes adres Haberi

As Homes adres

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra    ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.
As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....