04 / 05 / 2024

as yapı proje

as yapı proje

Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Can Bildirici tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

as yapı proje Haberi

as yapı proje

AS YAPI  patronu Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.
İnşaat sektörüne 1983 yılında inşaat mühendisliği okurken başlayan Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Eminönü'nde Genç Türk ve Ebu Suud caddelerinin yıllar içinde farklı şekillerde yemleyen eden Haluk Sert şimdiye kadar 50'nin üzerinde otelin inşaatım ve renovasyonımu yaptı. Aynı zamanda inşaat yüksek mühendisi olan As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Haluk Sert, İstan bul un en önemli merkezlerinde 10-80 odalı butik oteller hayata geçirdiklerim belirterek. toplamda 2500 oda yaptığım söyledi.
Sert Eminönü'nde Genç Türk Caddesi'nde ilk olarak 1986 yılında araba galerilerini yenileyip otele dönüştürdüklerini vurgulayarak. talebe göre projelerin niteliğini belirlediklerini ifade etti.
Haluk Sert, 2000'li yıllara...