05 / 05 / 2024

A.Salahuddın Taha Taha

A.Salahuddın Taha Taha

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

İsmetpaşa Stadı’nın satışında imzalar atıldı!

Yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında TOKİ’ye, TOKİ’nin de Emlak konut GYO’ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadının arazisinin devri ile ilgili resmi protokol 20 Ağustos günü Ankara’da imzalandı.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Rahmi Aşkın Türeli: Doğal sit alanları neden imara açılıyor?

İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, son günlerde kamuoyunu meşgul eden l'inci derece doğal sit alanlarının yapılaşmaya açılmasına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'den bilgi istedi.

Elektrik lisansında 100'ü aşkın şirketin daha lisans iptalleri gündemde!

Elektrik üretim projelerinde belirlenen sürelerde yatırımlarını yapmayan 100’ü aşkın şirketin daha lisans iptalleri gündemde. 2 Mayıs 2014 tarihine kadar tesis inşaatları tamamlanmadığı için iptali gündeme gelen lisans sayısı 500’e yakın..

A sınıfı ofis seçeneklerinde göz alıcı detaylar sunuluyor!

Son zamanlarda trend olan A sınıfı ofis projelerinde fitness salonları, dinlenme alanları, kat bahçeleri ve toplantı salonları gibi iş dünyasının günlük yaşamını kolaylaştıran pek çok detay dikkat çekiyor...

Ömer Çelik The Residences at Mandarin Oriental otelinin resmi açılışını yaptı!

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum; Göltürkbükü Cennet Koyu'nda geçtiğimiz ay içerisinde hizmete girmişti. Otelin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı..

İkinci çeyrekte A sınıfı ofis stoğu 3,9 milyon metrekareye ulaştı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman & Wakefield, 2014 yılının ikinci çeyrek raporunu yayımladı. İkinci çeyrekte A sınıfı ofis stoğu 3,9 milyon metrekareye ulaştı.

Bursa sosyal tesisleri 5 yılda 15 milyonu aşkın vatandaşı ağırladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini sosyal tesislerde de en iyi şekilde gösteriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan sosyal tesislerinden son 1 yılda 4,5 milyon kişi, son 5 yılda ise 15 milyonu aşkın vatandaş yararlandı.

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Kaçkarlar yerli ve yabancı doğa tutkunlarını ağırlıyor!

Doğu Karadeniz’in en yüksek kesimi olan ve özellikle kayakçılar ile doğa tutkunlarının beğenisini toplayan Kaçkarlar, şu sıralar eteklerinde açan rengarenk çiçeklerle adeta çiçek bahçesini andırıyor...

Güzelburç Mahallesi'nde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor!

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Antakya Güzelburç'ta 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor!

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

A.Salahuddın Taha Taha Haberi

A.Salahuddın Taha Taha

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş.,  A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.


Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...