02 / 05 / 2024

asarım Tomtom Sokakta

asarım Tomtom Sokakta

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

Kiracılar acil çözüm bekliyor: 'Kiraya yılda 5 kez zam uygulandı, nefes alamıyoruz, sokakta mı kalalım?'

Yüksek kira fiyatları, sık sık gündem olmaya devam ediyor. Çözüm platformu Şikayetvar'a kiracılardan gelen şikayetler, kira zamlarının vatandaşları zor duruma düşürdüğünü ortaya koydu. İşte o şikayetler... 

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yıldırım ve Turkay Karataş ortaklığında kuruldu.

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler'de çöken binanın olduğu sokaktaki 3 binanın mührü kaldırıldı!

Bahçelievler Narlı Sokakta yer alan Öztürk Apartmanı çökme sırasında ağır hasar aldı. Öztürk Apartmanı haricindeki diğer 3 binanın mührü kaldırıldı...

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kedileri sokakta bıraktı!

ANTALYA’da kentsel dönüşüm kapsamında 2 mahallede devam eden yıkım çalışmaları, yüzlerce kediyi evsiz bıraktı. Hayvanseverler, açlıkla boğuşan kedileri başka alanlara nakletmeye çalışırken, bazı kedilerin açlıktan öldüğü belirtildi.

asarım Tomtom Sokakta Haberi

asarım Tomtom Sokakta

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor. Seranit Grup, 20-23 Ekim tarihleri arasında Beyoğlu Tomtom sokakta gerçekleşecek etkinliğin sanat sponsoru oldu. Küratörlüğünü Bahar Korcan’ın üstlendiği toplam 50 standın yer alacağı etkinlikte, 30’a yakın mağazada 100’ün üzerinde tasarımcı bir araya gelecek. Her yıl yapılması hedeflenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinlik, tasarım dünyasına ilham verecek.


4 günde 5 bin kişi ziyaret edecek

Tomtom Kaptan Sokak etrafındaki 4 farklı mekanın yanı sıra bölgenin çeşitli mekânlarında festival havasında geçecek organizasyonda; tasarımcıların moda, aksesuar, dekorasyon, grafik, yeme-içme kategorilerinde tasarım örnekleri keşfedilecek. 4 günde 5 bin ziyaretçinin katılımının hedeflendiği etkinlikte, ziyaretçiler, tasarım sohbetleri ve atölyeler ile alanında profesyonel isimlerle buluşabilecek. “Tasarım Tomtom...