06 / 05 / 2024

Asbaş firmaları ödüllendirdi

Asbaş firmaları ödüllendirdi

Antalya Serbest Bölgesi (ASBAŞ) 2014 yılının en iyi firmaları ödüllendirildi. Tören, Rixos Downtown Hotel'de düzenlendi. Düzenlenen törene birçok iş adamı katıldı. Firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Nakliyecilerde kentsel dönüşüm mesaisi başladı! Firmalar 1 ay sonraya gün veriyor!

Ülkemizde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği nakliye firmalarına yaradı. Artan taleplere bağlı şekilde 1 ay sonrasına gün veren bile var...

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Finansal kesim dışı firmaların net döviz açığı azaldı!

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, haziran ayında 162 milyar 933 milyon dolar seviyesine indi.

Finansal kesim dışı firmaların net döviz açığı azaldı!

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, nisanda 170 milyar 33 milyon dolar seviyesine indi.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

Fiyat artışı yapan firmalar kredi paketi kapsamı dışına çıkarılacak!

Kamu bankaları, finansman imkanını ürün veya hizmetlerinde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firmaların kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacağını duyurdu.

356 AVM bugün kapılarını açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında hizmetlerine ara veren 356 alışveriş merkezi, bugünden itibaren kapılarını tekrar açıyor...

356 AVM yarın kapılarını yeniden açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında faaliyetlerini durduran 356 alışveriş merkezi, yarından itibaren kapılarını yeniden açıyor...

Vakıf Katılım en fazla kira sertifikası ihracatına imza attı!

Vakıf Katılım, sermayesini 3,2 milyar TL yükseltti. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Vakıf Katılım, en fazla altın ve gümüş işlem hacmini gerçekleştirmenin, en fazla kira sertifikası ihracatına imza atma başarılarını; sermaye artışına giderek ödüllendirdi.

Türk müteahhitleri 10 yıldır dünya 2'ncisi!

TMB, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine giren firmaları ödüllendirdi. Türkiye, “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde dünya ikinciliğini korudu.

Asbaş firmaları ödüllendirdi Haberi

Asbaş firmaları ödüllendirdi

Rixos Hotel'de düzenlenen törene, Vali Muammer Türker, Serbest Bölgeler Genel Müdürü Uğur Öztiirk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. ASBAŞ'ın üretim ve alım-satım alanlarında en yüksek ticaret hacmi sağlayan, en yüksek istihdam, kendini en çok geliştiren ve yatırım yapan firmalarıyla en çevreci olarak belirlen ilk üçe giren firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi. 


85 ÜLKEYE İHRACAT 

Vali Muammer Tiirker, ASBAŞ'ın turizm ve tarım ikilisine sıkışmış Antalya'nın bundan biraz kurtulmasını sağladığını belirterek, "Antalya Serbest Bölge Türkiye'de ilk üçe giriyor. Alan olarak küçük ama çok önemli işler yapıyor. 85 ülkeyle ticari ilişkisi var. Özel yatların yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri ve başka ülkeler için yapılan yatlar bizim...