03 / 05 / 2024

Asce Beykoz ne zaman teslim ediliyor

Asce Beykoz ne zaman teslim ediliyor

Asce Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Asce Beykoz projesi 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje 2 bloktan oluşuyor. Gaziantep Asce Beykoz projesinde daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Hanifi Çanakçı hangi üniversitede profesör olarak çalıştı? ASCE GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor?

Hanifi Çanakçı kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi üniversitede dekan olarak görev alıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hanifi Çanakçı ile ilgili merak edilenler...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ASCE GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Asce Beykoz ne zaman teslim ediliyor Haberi

Asce Beykoz ne zaman teslim ediliyor

Gaziantep Asce Beykoz 13 bloktan oluşuyor.  Dairelerin 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projenin arsa alanı ise 45 bin metrekare olarak ayrıldı.


Gaziantep Asce Beykoz projesinde 704 adet daireden oluşuyor. Proje Asce Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje Haziran 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Gaziantep Asce Beykoz 1.etap ASCE Beykoz ve Çamlıca 2.etap Kadıköy ve Üsküdar Konutları olarak adlandırılıyor. Projenin 40 bin metrekare park alanının yanında spor salonları da mevcut. 


Gaziantep Asce Beykoz projesinde daire fiyatları!

2,5+1 daireler 99 bin TL ile 215 bin TL

3+1 daireler ise 219 bin TL ile 259 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin 2+1 daireleri satışları tamamlandı.,


Asce Beykoz iletişim

Adres: ASCE İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş

Zübeyde Hanım...