28 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grup projeleri

Aşçıoğlu Grup projeleri

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu, "Ataköy'de metrekare fiyatları 8-10 bin TL civarında. Ataköy'de 1 yıl sonra rakamlar 15-17 bin TL'ye çıkacaktır." dedi.

Aşçıoğlu, Selenium 2 projesine 2014'ün 3. çeyreğinde başlayacak!

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak. Projenin detayları önümüzdeki aylarda kamuoyu ile paylaşılacak.

Aşçıoğlu Grup 2. Selenium projesine 2014'ün 3. çeyreğinde başlayacak!

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra gözünü şimdi de Ataköy’e çevirdi. Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek...

Aşçıoğlu Grup'tan Ataköy'e yeni proje!

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak. Projenin detayları önümüzdeki aylarda kamuoyu ile paylaşılacak.

Aşçıoğlu Grup 2.Selenium projesi için imza attı!

Aşçıoglu Ataköy için ikinci imzayı da attı Selenium Ataköy projesinin yüzde 55'ini 3 ayda satan Aşçıoğlu ikinci projenin de anlaşmasını imzaladı. Lansman 3'üncü çeyrekte.

Aşçıoğlu Grup, Ataköy'e yeni bir proje yapacak!

Aşçıoğlu Grubu pilot bölge olarak belirlediği Ataköy'de yeril bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38 parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014'un üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu İnşaat Deyaar ile ortak yapacağı yeni projesine hazırlanıyor!

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu Grup projeleri Haberi

Aşçıoğlu Grup projeleri

Dünyada 11 milyar dolar fonu yöneten Dubaili Deyaar ile işbirliğine giden Aşçıoğlu, önce grubun Dubai'deki dev projesi Midtown'a Selenium markasıyla girecek, ardından firmayla Türkiye'de mega projeler inşa edecek. Yaşar Aşçıoğlu, "Şimdilik rakam vermek mümkün değil, ama hayalimde birlikte 5 milyar dolarlık iş yapmak var" diyor.


Aşçıoğlu, seçim öncesinde, belirsizliğin hakim olduğu, terörün karanlık yüzünü gösterdiği en karamsar günlerde Dubaili dev bir fonla ortaklığa giderek, Türkiye gayrimenkul sektörüne moral verdi. 11 milyar doları yöneten Deyaar, bu ortaklıkla hem Türkiye'de projeler gelştirecek hem Aşçıoğlu'yla birlikte Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yatırım yapacak. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, ortaklığın ilk meyvesinin Dubai'de hayata geçecek Midtown projesi olacağını, bu projeyle Selenium markasını da yurtdışına taşıyacaklarını söyledi. Aşçıoğlu'nun hedefinde bir de Yunanistan var. Ancak Yaşar...