28 / 04 / 2024

asena atalay şükran ovalı açıklaması

asena atalay şükran ovalı açıklaması

Eski eşi Caner Erkin hakkında oğulları Çınar’ın özel masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle 451 bin liralık icra takibi başlatan, ardından evlilikleri döneminde edinilen malların paylaşımı için ikinci bir dava açan Asena Atalay, konuştu.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

asena atalay şükran ovalı açıklaması Haberi

asena atalay şükran ovalı açıklaması

Asena Atalay: Caner Şükran’a ev almadı


Eski eşi Caner Erkin hakkında oğulları Çınar’ın özel masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle 451 bin liralık icra takibi başlatan, ardından evlilikleri döneminde edinilen malların paylaşımı için ikinci bir dava açan Asena Atalay, konuştu.


Asena Atalay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atalay, ilk olarak eski eşi Caner Erkin’in oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesini hazmedemediği, kıskandığı için bu tür taleplerde bulunduğu iddiasına yanıt verdi: “Biz boşandık. O 28 yaşında, ben 27. İkimizin de hayatında biri olacak tabii. Yeniden çocuğu da olabilir. O da çocuğumun kardeşi olur, bir bakıma benim çocuğumdur. Başlarına bir şey gelse, ona da ben bakarım. Neden kıskanayım, düşman olayım? Sonuçta evliliğimiz bitmişti. Sadece uyanmam biraz geç oldu. Bu saatten sonra benim için sadece Çınar’ın psikolojisi önemli. Bu arada...