05 / 05 / 2024

Ashkan Sekhavati

Ashkan Sekhavati

Nader Padid İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ashkan Sekhavati, Barış Taner, Niloufar Ansari tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da kuruldu

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Ahmadreza Babolıbahmaeı ve Ashkan Zakaryazad ortaklığında kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile ashkan Kalalı, Hamed Sadeghı ve Hamıdreza Sadeghı ortaklığında kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Abavısanı ve Ashkan Abdolrahımı Rayenı tarafından kuruldu.

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Ashkanıan ve Shır Alam Akbarı ortaklığında kuruldu.

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Ghakeh Barkhordari tarafından kuruldu.

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi, Hilmi Kırmızıoğlu ve Ashkan Mansourı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Nader Padid İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nader Padid İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ashkan Sekhavati, Barış Taner, Niloufar Ansari tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da kuruldu

Ashkan Sekhavati Haberi

Ashkan Sekhavati

Nader Padid İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ashkan Sekhavati, Barış Taner, Niloufar Ansari tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da kuruldu. Nader Padid İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nader Padid İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Göktürk Mahallesi, Çamlık Caddesi, Fantasia Elit Sitesi, No:43 C-3 Blok...