28 / 04 / 2024

Asım Karaer

Asım Karaer

Garden Hill Bahçelievler projesiyle adını duyuran Özkanca Yapı, kentsel dönüşüme başlayacak. Özkanca Yapı, dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adındaki şirketini açtı...

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi' nde kuruldu.

Özkanca Yapı ve Girişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kimdir?

Esat Özkanca, Ferhat Özkanca, Memet Karaer, Asım Karaer ve Yalçın Abdik'in ortakları olduğu Özkanca Yapı ve Girişim San. Tic. Ltd. Şirketi Kasım 2012 tarihinde 5 milyon TL sermaye işe kuruldu.

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sancaktepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Kalkan, Mehmet Asım Altundağ ve Eyüp Güney ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Asım Karaer Haberi

Asım Karaer


Kasım 2012 yılında kurulan Özkanca Yapı, bu yılın başında Garden Hill Bahçelievler projesine başlamıştı. Projenin inşaat çalışmaları devam ederken, Özkanca Yapı kentsel dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adıyla ikinci şirketini kurdu. 


1 milyon TL sermaye ile bugün kurulan Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi'nin yönetim kurulunda Asım Karaer, Memet Karaer, Özcan Özkanca, Hakan Özkanca, Ercan Akikol.


Özkanca Yapı'nın yönetim kurulunda ise Esat Özkanca, Ferhat Özkanca, Memet Karaer, Asım Karaer ve Yalçın Abdik bulunuyor. 


Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi  5 milyon TL sermaye ile bugün Denizköşkler Mah. Doruk Sok. No:6 Avcılar - İstanbul adresinde kuruldu.


Bahçelievler'de 212 konutluk proje


212 adet daire ve 8 dükkandan oluşan Garden Gill Bahçelievler...