12 / 05 / 2024

Askeri alanlar ağaçlandırılıyor mu

Askeri alanlar ağaçlandırılıyor mu

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın! Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor! Mutlaka alın!

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın... Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor... Bu paraları mutlaka alın...

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor! Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor... Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın...

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor! Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın! 

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 lira yatırılıyor... Mayıs 2023 bitmeden bu paraları mutlaka alın... İşte detaylar...

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırılıyor! Bu paraları mutlaka alın! 

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırılıyor... Bu paraları mutlaka alın...

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 337 TL yatırılıyor! Bu paraları aman kaçırmayın!

Peş peşe açıklandı, hesaplara tam tamına 4 bin 337 TL yatırılıyor... Bu paraları aman kaçırmayın... İşte o son dakika detayları...

Mart 2023 müjdeleri tek tek açıklandı! Hesaplara peş peşe 4 bin 336 lira yatırılıyor! Aman kaçırmayın!

Mart 2023 müjdeleri tek tek açıklandı... Hesaplara peş peşe 4 bin 336 lira yatırılıyor... Aman kaçırmayın...

Askeri alanlar ağaçlandırılıyor mu Haberi

Askeri alanlar ağaçlandırılıyor mu

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Askeri alanların yeşil alana dönüştürülme çalışmalarına ilişkin soru üzerine Bakan Eroğlu, "Askeri alanların zaten orman olanları var, orman olarak tekrar teslim edilecek. Ama diğer alanları zaten Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ilan etti, bunları büyük ölçüde yeşil alan olarak kazandıracağız. Ama daha önce ormanlık alanlardan askeri tesis olarak verilen alanlar var. Tekrar alınacak ağaçlandırılarak. Hazineye yani Milli Emlak’a kayıtlı olanlar da büyük ölçüde yeşil alan olarak hazırlanacak diye tahmin ediyorum.” şeklinde konuştu.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Önümüzdeki yıl Melen'in devreye girmesiyle bırakın 2018'i, 2071 yılına kadar İstanbul'un su problemini olmayacak şekilde çözdük." dedi.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda bakan Eroğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeşil alan çalışmalarına ilişkin konuşan...