10 / 05 / 2024

Aslan Kösem rüyasında gördüğü camiyi yaptırıyor

Aslan Kösem rüyasında gördüğü camiyi yaptırıyor

Ağrı' nın Eleşkirt ilçesinde 81 yaşındaki Aslan Kösem, rüyasında gördüğü camiyi memleketine yaptırıyor. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra inşaatına başlanan camide Kösem, zaman zaman kendisi de çalışıyor...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

CarrefourSA’da internet kırtasiye ürünlerinde dev indirimin yanında 60 TL indirim! 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Herkes okul öncesi kırtasiye ürünlerinde eksikliklerini tamamlamaya çalışırken, dev indirimler CarrefourSA’dan geldi. Tüm ürünlerde dev indirimin yanında 300 TL üzeri alıverişlerinizde 60 TL direkt indirim. İşte 1 Eylül 2022 CarrefourSA Fiyat listesi…

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artış! Doğalgaz kesintisi mi yaşanacak? İşte detaylar!

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artışlar devam ediyor. Rusya ile Ukrayna Savaşı'nın başlamasından bu yana doğalgaz ve kömür fiyatları rekor kırdı. İşte detaylar!

Kömür fiyatlarında tarihi zirve! Ton fiyatı 500 doları aştı!

Rusya Ukrayna savaşı ekonomik olarak belirsizliklere yol açtı. Doğal gaz fiyatları rekor seviyeye ulaşırken petrol ise 13,5 yılın zirvesini gördü. Peş peşe gelen zamların ardından bir rekor haberi de kömür fiyatlarından geldi...

Aslan Kösem rüyasında gördüğü camiyi yaptırıyor Haberi

Aslan Kösem rüyasında gördüğü camiyi yaptırıyor

AĞRI'NIN Eleşkirt ilçesinde 81 yaşındaki Aslan Kösem, rüyasında gördüğü camiyi memleketine yaptırıyor. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra inşaatına başlanan camide Kösem, zaman zaman kendisi de çalışıyor. Caminin Kurban Bayramı'nda ibadete açılacağı...