26 / 05 / 2024

Aslandağ Grup fabrika yatırımları

Aslandağ Grup fabrika yatırımları

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Balıkesir OSB’ye 6 yeni fabrika kuruluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret eden PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Daimler kompozit üretimi yapacakları fabrikayla birlikte malzeme üretecek 5 fabrika daha kurulacağını açıkladı. İşte o haber..

Aslandağ Ahşap yılda 90 bin kapı üretiyor!

Aslandağ Ahşap (Artella), bu yıl 90 bin kapı üretim hedefine sahip. Sakarya’da daha büyük bir fabrika yatırımı için arsa alan firmanın 60 milyon liralık cirosu içinde yüzde 10 olan ihracatın payı da hızla yükseliyor.

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, Antalya ve Çanakkale'de otel yapacak!

Konut projelerinin yanı sıra fabrika ve altyapı alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, bu yıl 100 milyon dolarlık bir yatırım olan ve Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran Kilia Konaklan projesine başlamıştı...

ABP Grup, Akhisar'da fabrika kuracak!

ABP Grup, Akhisar'da ikinci bir tesis yatırımına hazırlanıyor. Akhisar'da 45 bin metrekare alana sahip bir tesislerinin bulunduğunu bildiren ABP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kantar, yeni bir fabrika yatırımı yapacaklarını söyledi.

Antalya Mermer Grup üretim tesisleri ve idari merkez yapıyor!

Antalya Mermer Grup, Antalya OSB'de bulunan fabrika arazisine modern üretim tesisleri ve idari merkez yapmak için düğmeye bastı. 7.000 m2 kapalı, 14.000 m2 açık alana konumlanacak 9 katraklı yeni fabrikanın bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor...

Aslandağ Grup fabrika yatırımları Haberi

Aslandağ Grup fabrika yatırımları


Artella kapı sistemleri, Pedini mutfak ve Okey çelik kapı gibi markalarla üretim yapan ve son olarak emlak sektörüne STCA Gayrimenkul şirketiyle giren Aslandağ Grup, Sakarya’ya yeni fabrika kuruyor. Halen Samandıra’da 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan Aslandağ Grup’un yeni ahşap fabrikası 30 milyon liraya mal olacak. Baba mesleği marangozluğu yapı sektörüne taşıdıklarını ve 40 yıldır üretim yaptıklarını söyleyen Aslandağ Ahşap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz’un hemen ertesinde karar verdiklerini söyledi. Aslandağ “Sakarya’da 40 bin metrekare arazimiz vardı. 15 Temmuz’u gördük, fabrika yatırımını öne çektik” dedi. Fabrikaya 15 milyon lirası makine olmak üzere toplam 30 milyon lira yatırım yapacaklarını söyleyen Aslandağ “20 bin metrekare kapalı alan olacak. 400 kişilik istihdam ise 650’ye çıkacak. Örnek...