04 / 05 / 2024

Aspendos Gladyatör Arena

Aspendos Gladyatör Arena

El yapımı giysiler ve savaş aletleri kullanılacak gösterilerde, kılıç oyunları ile özellikle infaz sahneleri aksiyon ve gerilim filmlerini aratmıyor

Serik'teki Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek!

Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek

Karşınızda Jeep Gladyatör! İşte 6x6 Jeep Gladyatör fiyat listesi...

Arazide kullanılmasının dışında resmen savaş aracı gibi üretilen 6x6’lık Jeep Gladyatör’ün fiyatı da bir hayli cep yakıyor…

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Aspendos Gladyatör Arena Haberi

Aspendos Gladyatör Arena

Antalya'da turizme 'sert' destek! Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek. 12 kişilik gladyatör ekibinin gösteri yapacağı etkinlik gelecek hafta başlayacak. 


Roma İmparatorluğu döneminde eğlence amacıyla savaş esirlerinin birbirleri ya da hayvanlara karşı arenalarda dövüştürülmesi olan gladyatör dövüşleri, Antalya'da turistik eğlence amacıyla canlandırılıyor. Gösteriler için Roma dönemi mimarisi örnek alınarak 800 kişilik izleme alanı ve Roma pazarı...