03 / 05 / 2024

aspiratör ab ayarı

aspiratör ab ayarı

Süpürgeye fırına AB ayarı geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ’nın elektrikli süpürgeler, aspiratörler, ev tipi fırınlar ve ocaklarla ilgili yeni düzenlemeleri Resmi Gazete’de yayınlandı.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

BİM’de ev kadınlara özel dört dörtlük indirimler! Kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düştü!

BİM’in 26 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel duyurulurken; kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 26 Mayıs 2023 Cuma...

Bu aspiratör ile mutfağınız kötü kokulardan arınsın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşit çeşit yemek yapayım ancak kokuları birbirine karışmasın diyenler için Simfer,çift motorlu hava transfer gücü teknolojisi ile mutfaklardaki kötü kokuyu yok ediyor. Tek kasetli filtre özelliğine sahip aspiratör özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Simfer 8506 Inox Sürgülü Aspiratör en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Kokusuz bir yemek deneyimi için mutfak aspiratörleri evlerin olmazsa olmazlarındandır.

14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? Trabzon hasır bilezik fiyatı kaç TL? Elizi 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Trabzon hasır bilezikler, hem tasarımı hem de fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel işçilik ile tasarlanan Trabzon hasır bileziklerin fiyatları merak ediliyor. 14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? 26 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Maaşlara vergi ayarı geliyor! Kamu ve özel sektör çalışanları hemen bakın! Vergi düzenlemesinde 3 formül!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışanların maaşlarındaki vergi dilimleriyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Maaşlara vergi ayarı geliyor! Kamu ve özel sektör çalışanları hemen bakın! Vergi düzenlemesinde 3 formül!

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

14 ayar altın kelepçe bilekliklerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyenler için kaçırılmayacak indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

14 ayar Trabzon hasır bileklik fiyatı ne kadar? Trabzon hasır bileklik kaç TL? Elizi 24 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar Trabzon  bileklikler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor. Tasarımı ve işçiliği ile görenleri büyüleyen Trabzon hasırı bilekliklerin fiyat listesi merak ediyor. Peki Trabzon hasırı bileklikler ne kadar? İşte Elizi 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

Altında rüzgar tersine döndü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti 

Altın fiyatları son zamanlarda peş peşe düşüşe geçti. Doların artışı altın fiyatlarını baskılarken altın fiyatları dip rakamlara ulaştı. Son dakika altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti.

aspiratör ab ayarı Haberi

aspiratör ab ayarı


AB tüzüğüne paralel olarak, ev tipi fırınlar, ocaklar, aspiratörler ve elektrikli süpürgelere ayar geldi


Elektrikli süpürgelerin motor ömrü için en az 500 saat sınırı getirilirken, havaya yayılan akustik gürültü düzeyi de 80 desibelden az olacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın elektrikli süpürgeler, aspiratörler, ev tipi fırınlar ve ocaklarla ilgili yeni düzenlemeleri Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre hibrit elektrikli süpürgeler dahil olmak üzere elektrik şebekesinden beslenen elektrikli süpürgeleri piyasaya verenler, her elektrikli süpürgede belirtilen şekle ve bilgi içeriğine uygun basılı etiket bulunmasını sağlayacak.


Elektrik süpürgelerinin enerji verimliliği sınıfı, yayınlandığı reklamda belirtilecek. Bu ürünleri satanlar, tedarikçi tarafından temin edilmiş etiketin satış noktasındaki her bir elektrikli süpürgenin dış yüzünde veya üzerine tutturulmuş olarak ve açıkça görülebilir şekilde bulunmasını sağlayacak. Ürünler, şartları karşıladığına dair CE...